Téli napforduló ideje, a fény születése – 2019. december 22.
2019. december 21. írta: Csillagtenger

Téli napforduló ideje, a fény születése – 2019. december 22.

Az idei téli napforduló pillanata kivételesen erős hatással érkezik életünkbe.

 

A téli napforduló eleve a fény győzelme a sötétség felett. Ekkor fordul át a Nap a legsötétebb, legmélyebb ponton, és innentől emelkedőben van. Ez azt szimbolizálja, hogy lehet vannak sötétebb, nehezebb, rosszabb időszakok életünkben, de mindig van rá megoldás. De szimbolizálja azt is, hogy igazán csak az életképes, ami bentről, a mélyből indul el, hiszen a valódi érték, tudás belül van, bennem, nem pedig a felszínen. Ott dobog, lobog belül az erő, az élet, amire ha rájövök, utat tud törni magának, és onnantól már nincs senki és semmi aki legyőzhetne. Ellenkező esetben fél-elemben vagyok és irányítható maradok.

 

Az idei napfordulattal viszont mindez átírható, hiszen a Nap mellett Jupiter is a fordulati pontnál jár, ezáltal ketten indítják el a fényt. Jupiter a fényhozó, a magyarság bolygója, a magyarokban élő ősi tudás energiája, valamint a hit, és az a tudás, hogy miről szól az élet maga. Nap pedig te magad vagy, saját életed. Kettőjük közös tánca által tehát elindul a magyarokban rejlő őstudás, mind egyénileg és nemzetszinten is. Eleve ott van mindketőjükben a kiáradás energiája, és ráadásul a fény indításának pontján, a Nyilas csillagkép íja hegyénél találkoznak. Ez a fény most nemcsak elindul, hanem a fényhaza felé indul, a teremtői sík felé, ahol maga az élet született, de olyan erővel és mértékkel, ami megállíthatatlan. Ez tehát most egy kivételes, és vissza nem térő alkalom, hogy ha nyitsz felé, valóban ráérezhetsz saját fényeredetedre (az egzakt együttállásuk majd december 27-én lesz, de az együttállás hatása már most is érződik).  

 

Mindezen hatást megerősíti, hogy Vénusz pont a napfordulati napon áll együtt a Sas csillagkép alfa csillagával, az Altair csillaggal, a magyarok vezérlő csillagával, aki mutatja az utat felfelé, a Tejút mentén szállva. A Sas már a karma kerekéből emel ki, Vénusz a földi világunkat szimbolizáló termékenység energiája, tehát ebben is megjelenik, hogy ha lélekkel, szeretettel teremtesz, élsz, azzal emeled életed. Ráadásul Vénusz kvadrát, teremtő fényszög kapcsolatban van Uránusszal is ezen a napon, aki a Kos csillagaiban, de bika jelében jár Vénusz uralma alatt, aki pont azon dolgozik, hogy felemeljen, kiemeljen bennünket a nehézségekből, szenvedésből. Vagyis ha valóban lélekből, szerettel tesszük dolgainkat, ez az energia indul útjára és emel ki minket. (A karácsonyi energiák is pont erről szólnak, de ezt egy másik írásban.)

 

Mind Jupiter és Uránusz is kiemelkedő energiája lesz a 2020-as és az azt követő éveknek, tehát ez a napfordulati nap most valóban kivételesen erős. Érzitek tehát ebben a fényszületésben rejlő kivételes és vissza nem térő lehetőséget?

 

Ezáltal meghívlak egy szertartásra. Aki teheti, vagy hívást érez, javaslom menjen ki a természetbe, keressen egy olyan helyet, ahonnan láthatja a Nap ébredését. És legyen jelen neki. A Napfordulat pillanata 5:19 perckor lesz 2020. december 22-én, de ekkor a Nap még a horizont alatt van. Már ekkor elkezdhetsz ráhangolódni, elcsendesedni, akár meditálni, érezni, hogy ébred benned az erő, hogy mikor áttöri a Nap a horizontot, benned, a szívedben is megszülessen, útjára induljon a fény. Ekkor mondj el egy imát, önmagadért, a hazádért, a fényért, a szeretetért, majd áraszd, küldd minél több helyre minél szélesebb körben, hogy terjedjen. Az ima legtökéletesebb időpontja 7:34-7:53 közötti időszakban van, de egészen a déli órákig megfelelő.

 

Aztán ha kedved van, elkezdhetsz egy újabb 21 napos teremtő mágiát, most a Nap erejével. Ugyanis azzal, hogy eléri a téli napfordulat pontját, megérkezik a Nyilas Al Nasi csillagához is. Ennek pontos időpontja 2019. december 23-án lesz 17:03 perckor. Ekkor indítsd el az újabb teremtő kérésedet, ami most legyen önmagaddal kapcsolatos, hiszen a Nap ereje van benne. Fénnyel megtöltve írd le egy papírlapra mindazt, amit önmagaddal kapcsolatosan szeretnél megvalósítani, legyen az egészség, valamilyen képességed kiteljesedése, önbizalom, önismeret, önmagadra ébredés, és 21 napon át olvasd fel hangosan napfelkeltekor kelet felé fordulva. Hiába 23-án érkezik meg az Al Nasihoz, de mivel 17:03-kor már lenyugodott, az első szertartás 24-án kelő Napnál legyen kelet felé fordulva, és ugyanígy tovább a következő 20 napon át. A kérés előtt mondj el egy imát, vagy hangolódj Apollon istenre. Hatalmas teremtő erő van ebben.   

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6915361008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu