Egy kis kiegészítés 2019. december 13-14-i energiákhoz…
2019. december 13. írta: Csillagtenger

Egy kis kiegészítés 2019. december 13-14-i energiákhoz…

A víztrigon energiáihoz még kiegészítésként hozzátenném, hogy a Hold úgy megy bele ebbe a trigonba 14-én a hajnali órákban, hogy előtte együtt áll a Felszálló Holdcsomóponttal. Ez még december 13-án délután történik 16:40 perckor (ekkor már a Mars-Neptunusz trigon él). Ez azért érdekes és izgalmas, mert ebben a pillanatban benne leszünk a tökéletes egyensúlyban. A Holdcsomópont ugyanis a Napút és Holdút találkozása, amikor a cselekvő én és a lélek teljes egységben van. Ebben a pillanatban rá lehet érezni valódi önmagunkra. Mivel ez a Felszálló Holdcsomópont, a Hold éppen a mélyből tör felfelé. Ilyenkor megnyilvánul a belső világ, jöhetnek felismerések, ami csak hozzátesz mindahhoz amiről tegnap írtam, hogy megértsük vajon valóban mi készül felszínre törni, hogyan is állunk azokkal a belső titokkutató dolgokkal. Érdemes ekkor aki teheti kicsit megállni és ráhangolódni önmagára.

 

És még egy érdekesség, a Hold a Holdcsomópontot elhagyva eléri a Sirius csillagot, a hűség csillagát, aki ráadásul Tejútoszlop is. Ebben is benne van az emelkedés, mert a Tejút kifelé, felfelé vezet. Innen lép bele majd a trigonba. Megvillan tehát azt is, hogy mennyire vagy tiszta, mennyire vagy hű isteni eredetedhez, saját valódi énedhez. Hiszen csak az tud hazatalálni, visszajutni önmagához, aki tiszta, fedhetetlen, a polaritás világából kiemelkedett. Az éjszaka folyamán fény derül arra is, hogy állsz ezzel. Figyeljétek hát magatokat, most valóban tudatosodhat mi van belül, mitől félsz még, mi még a rendeznivaló, ami mind segít abban, hogy változtatni tudj rajta. Félnivaló nincs, hiszen tudod, hogy semmi nem tud ártani neked. Merd nyugodtan áramoltatni az érzelmeket, hiszen ez a két nap most nagyon erős, a lélek és mélylélek bolygója is aktív, és dübörög Hádész birodalma is (Skorpió csillagkép valamint Vénusz-Plútó együttállás).

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5915350614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu