Fény születése a hit erejével
2019. november 30. írta: Csillagtenger

Fény születése a hit erejével

Nem tudom ki hogy van vele, de érezni lehet a csodát. A csodát a maga legmélyebb, legnemesebb, legbensőségesebb minőségében. Nyílik ugyanis a belső csodauniverzum. Most minden egyes szívdobbanással az univerzum dobban meg mellkasunkban, hiszen a Nap közeledik az Antares csillaghoz, Naprendszerünk lüktető lobogó szívéhez. Most nyitva van a két világ, az Univerzum fénye, szeretete nyilvánul meg minden pillanatban, minden mosolyban, minden szóban, minden ölelésben. Most megérezheted szíved, lelked mélyén lévő szerelmet, ami szavakkal kifejezhetetlen. Arra is rá tudsz látni amit bent rejtegetsz, hogy azt ezzel a szeretetterővel átöleld és felfényesítsd. De arra is rá tudsz érezni, hogy valóban milyen szeretetre vagy képes, mennyire szereted önmagad, a világot, a létezést, az életet magát.

És mindez most idén a hit erejével útjára is indul, hiszen miközben a Nap az Antares csillaggal táncol, Jupiter, a jóságos, az igazságos, a bölcs tanító közeledik a Nyilas csillagaihoz, a téli napfordulat pontjához, ahol a fény útjára indul. Azzal, hogy ő most ideér, és az íj hegyénél áll egy egész hétig, lehetőséget ad arra, hogy útjára indítsuk azt a fényt, ami megszületik a szívünkben. Mind egyénileg, mind nemzetszinten, hiszen Jupiter a fény hozója, a Nyilas csillagkép pedig a magyarság csillagképe. Most lehetőségünk van elindítani egy olyan új jövőt amiben a fény, a szeretet az irányadó. Ehhez nem kell mást tenni mint egyénileg magunkba szívni és elkezdeni kiárasztani azáltal, ahogy éljük az életünket. A szeretet, a szerelem, a mosoly, a kedvesség erejével. Egy új hazát tudunk építeni magunknak.

2019. december 2-a lesz nagyon erős, a Nap akkor éri el percre pontosan az Antares csillagot 13:26-kor, és majd este 19:21-kor lépi át a Jupiter a téli napfordulat pontját. Vagyis ezen a napon érdemes 13:26-kor dél-nyugat irányba fordulva elmondani egy imát, a belső univerzum felélesztésére, majd ezt 19:21-kor mikor Jupiter eléri a napfordulati pontot nyugat felé fordulva egy másik ima segítségével el is indítani. Hatalmas ereje van. Az ő ilyen állásuk, a Nap az Antaresnél, a két világot összekötő szívcsillagnál, és a fény születése pillanatában álló Jupiternél egy csoda és ritkán fordul elő. Éljünk hát erejével, főleg, hogy valóban egy új jövő, új élet van megszületőben.

Forduljunk hát befelé a hétvégén, legyen az első adventi vasárnap a fény születésének ünnepe. Úgy gyújtsátok meg az első gyertyát, hogy ez lobog szívetekben és lássátok közben ahogy felfényesedik életetek és kis országunk élete.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8315331446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu