Mars is az Angyal csillagaiba lép – 2019. november 9.
2019. november 09. írta: Csillagtenger

Mars is az Angyal csillagaiba lép – 2019. november 9.

Abszolút a szerelem energiája hatja át a hétvégét, mert nemcsak a Vénusz éri el az Antarest, és nyitja a szívkaput, a Mars is belép az Angyalok birodalmába. Ezzel teremtőerőink a szeretetből táplálkoznak. Abból merítjük alkotóerőinket, de erőnket is, ha szeretettel tesszük dolgainkat. Ez a hétvége lehetőséget ad arra, hogy ha valóban minden tettünket, cselekedetünket a kedvesség, mosoly, öröm hatja át, megtapasztalhatjuk milyen is valóban a szer-elem állapotában lenni.

Nagyon termékeny hétvége, bármi megteremtésére alkalmas. Az Angyalok jelenléte ismét (még mindig) nagyon intenzív életünkben, érdemes kommunikálni velük, kérni tőlük, most nagy erőkkel támogatnak minket. A két teremtőbolygónk olyan cikkelyben jár az égen, ahol árad a szeretet, ezt tudjuk teremtéseinken keresztül lehozni a hétköznapokba. Alkalmas ez a hétvége gyermeknemzésre, új dolgok elindítására, kapcsolataink emelésére, régi vágyaink megvalósítására. Érezheted ahogy dübörög benned a tetterő, aktivitás, menj, és élvezd a hétvégét, csináld amire vágysz. Ne feledd, a Nap is a Mérleg múlt serpenyőjében jár. Minden, amit magadért, szívből teszel, meghozza majd a gyümölcsét. Nagy támogatást kapunk minden teremtéshez az égiektől. Ha kéred, hogy álljanak melléd, és működjenek veled együtt, még nagyobb csodákat tapasztalhatsz meg.

Teremtsetek, alkossatok, szeressetek, hogy egy szebb világban élhessünk. Rajtunk múlik.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9215294918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu