Mars-Plútó kvadrát – 2019. november 5.
2019. november 04. írta: Csillagtenger

Mars-Plútó kvadrát – 2019. november 5.

Ez egy igen erős nap, külső és belső félelmeink legyőzésének napja. A két erőbolygó találkozik egy teremtő, kvadrát kapcsolódásban. Mindketten a meglévő rendszerből való kitörést szimbolizálják, a Mars a belső, a Plútó a külső rendszerből, vagyis általuk egyszerre tudjuk kicsiben és nagyban is áttörni korlátainkat. Ami most elindul, kinyitja a kaput a végtelen felé. Dimenzióugrás van ebben a kapcsolódásban, abszolút sorsfordító erő. A nap lényege, hogy ha szembe tudsz nézni saját belső lehúzó erőiddel, akkor tudsz igazán szintet lépni.

 

Csillagképi háttére ennek a kapcsolódásnak a Szűz jövő csillagai és a Nyilas íjat ellövő keze. A Szűz jövőben már egy olyan jövő felé lépünk, amiben ott a kiemelkedés lehetősége, mert minden múltbelit elrendeztünk, megértettük miről szólnak a dolgok az életünkben, a szemünk előtt pedig már az Angyali világ, vagyis egy magasabb dimenzió, létforma lebeg. A cél az ide való megérkezés, a kilépés lehetősége. A Nyilas íjat ellövő keze pedig célba veszi ezen magasságokat, benne van a kiemelkedés, szintlépés lehetősége, amit majd a Szaturnusz-Plútó együttállás kezünkbe ad januárban.

 

Vagyis ez a nap nagy előjátéka, lehetősége annak, hogy mindezt majd meg is lépjük mikor eljön az ideje. Azt tudjuk most felmérni ezzel a kapcsolódással, hogyan is állunk erőinkkel. Mi mozgatjuk őket, vagy még mindig ők rángatnak. Hogy is vagy önmagaddal, jön-e még a düh, indulat, a másik hibáztatása, vagy még mindig kifelé mutogatsz, még mindig a külvilág a hibás saját életedért? Vagy eljutottál-e már oda, hogy ha jön is az indulat, azt kordában tudod-e tartani, átfordítani és teremteni vele? Ez vizsgázódik kedden.

 

Magasan megélve az önlegyőzés van benne és saját sorsod, isteni erőid tudatosításának lehetősége. Alacsonyan megélve lehet ez a nap az abszolút indulatoké, veszekedésé, háborúké, kataklizmáké. És nem kell a világra kitekinteni, elsősorban saját életedre vonatkoztatva. Ha még nem tudod uralni érzelmeidet, indulataidat, akkor ezen a napon jöhetnek a harcok. Külső és belső egyaránt. Ha így van is ok, mert ha tudod hogy ez van, még van időd változtatni rajta.


A változás lehetősége a te kezedben van. A döntésé is, hogyan akarod folytatni életedet. Én ajánlok egy utat, már tart a Belső erők ébredése sorozatom. Még be lehet csatlakozni. Igaz, munkával jár. Feladatokat kapsz, amit neked kell végrehajtani, de ez is egy lehetőség a tudatosodásra. Már nincs idő arra várni, hogy a másik megmondja a tutit, én meg várom hogy majd alakulnak a dolgok. Már bőven benne vagyunk abban, hogy tennünk is kell azért, hogy változtassunk életünkön. Vannak természetesen más lehetőségek is, sőt, aki egészen tudatos, akár önmaga is képes belső erőinek kézbe fogására és azok tudatos működtetésére.


Mindegy milyen úton, a lényeg, hogy elindulj. Fogd kezedbe életedet, ha nem akarod, hogy elsodorjon. Mindegy mit választasz, merre indulsz, csak csináld, már nincs idő a várakozásra. Abszolút itt az ideje annak, hogy saját életedet, saját erőidet te irányítsd, te légy az ura teremtéseidnek.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6815286426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu