Ismét egy mágikus nap – 2019. október 12.
2019. október 11. írta: Csillagtenger

Ismét egy mágikus nap – 2019. október 12.

A Hold péntek (2019. október 11.) éjszaka a Neptunuszt elhagyva besétált az égbolt, létezésünk legmágikusabb helyére a lelki mélységek birodalmába. Ezáltal éjszaka nagyon közel leszünk a mennyei síkokhoz, nagy lehetőséget kapunk arra, hogy közelebb érezzük magunkhoz szellemi vezérletünket. Aki este ki tudja kapcsolni a hétköznapok sürgő-forgó világát és tisztán, fejét, szívét, lelkét megtisztítva, felszabadítva megy aludni, könnyebben kapcsolódhat lelke mélyéhez és csodákat élhet meg álom formájában. És mivel a Hold nemcsak áthalad ezen a mágikus helyen az éjszaka folyamán, hajnali 3 órakor varázsfényszöggel kapcsolódik az Angyal csillagain épp áthaladó Vénusszal is, ezáltal érzelmeink, lelkünk terén valamit valóban megteremthetünk, hiszen a Vénusz a földi termékenység bolygója. Nagyon erős lesz éjszaka tehát a magasabb világ jelenléte, érdemes kérni lefekvés előtt. De mindenképpen figyeljetek álmotokra, intenzív üzenetek érkezhetnek.

 

Egy ilyen éjszakai élmény után felébredve szombati napunkat is egész nap áthatja ez a varázslat. Finom energiák lesznek jelen egész nap, amikkel nagyon könnyen tudunk teremteni, mert a Hold napi rendes útján előbb a Plútóval (radikális változás, sorsfordítás energiája) majd a Merkúrral (titkok tudója, beavató bolygó) alkot varázsfényszöget. Ebben hatalmas erő van. Aki el tudja engedni fantáziáját és mer olyat kérni ami a fizikai világban szinte elképzelhetetlen, megkaphatja. Legyen az bármi. Csodálatos energiák vannak jelen egész nap, és mivel még dagadó fázisban van a Hold, ez rásegít a teremtésre.

A Hold mindvégig a Halak csillagaiban vándorol majd szombaton, de mivel mélyen az ekliptika alatt, a Cet csillagkép energiáját is érzhetjük. Ezáltal a fókuszt a belső világ felé kell fordítani, a teremtéshez szükséges a belső jelenlét, az átminősülés. Ahogy halad a Hold, közben inspirációs kapcsolatba kerül a Szűz múltból elrugaszkodó lábánál haladó Marssal is. Ez azt jelenti, hogy a teremtéshez az adja az erőt, ha túl tudsz lépni problémákon, a múlton, amit én most úgy fordítanék, hogy azokon a hiedelmeken, hogy minderre nem is vagyok képes, hiszen csak azt hiszem el amit látok. Ha tehát tovább tudsz lépni saját magad állította fizikai korlátokon, és engeded magadnak az áramlást, az önmagaddal való elmélyülést, akkor megtapasztalhatod hogy valóban milyen varázserőkkel rendelkezel, és mindenre képes vagy.

Érdemes kipróbálni. Már péntek este úgy feküdj le, hogy elképzelsz magadnak egy olyan jövőt amit legmerészebb álmaidban mernél csak, majd holnap egész nap ezen tartod gondolataidat. Mivel minden félelem is beleteremtődhet, arra kell figyelni hogyan kérsz, és milyen érzelmek, gondolatok bújnak meg a nem tudatosban, hogy ne teretmsd bele őket.

Csodás álmokat és még csodásabb napot kívánok.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1115218322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu