Telihold felé – 2019. szeptember 14.
2019. szeptember 11. írta: Csillagtenger

Telihold felé – 2019. szeptember 14.

Rendkívüli Telihold felé haladunk, nagyon mély megéléseket tapasztalhatunk, a lélek teljessége lesz nyitva, ráláthatunk, ráérezhetünk mik azok a dolgok amik még nincsenek harmóniában életünkben, hol érzünk feszültséget, hol nincs meg a teljesség. A Telihold szombat hajnalban teljesedik ki, addig is percről percre erősödik hatása. Mivel ebben a Teliholdban Neptunusz és Mars is igen aktívan részt vesz, nagyon nagy az ereje, mert rávilágít arra, mennyire a földi vagy az isteni törvények szerint éled életed. Tegnap volt ugyanis a Nap-Neptunusz szembenállás és haladunk a Mars-Neptunusz szembenállás felé, ezáltal teljességében ráláthatunk mindenre amivel még dolgunk van, amitől félünk, amivel eddig nem mertünk szembenézni, de megkapjuk hozzá az erőt is hogy ezeket legyőzzük. Ugyanis csak így tudunk abszolút harmóniába kerülni önmagunkkal.

Tehát minden negativitás, feszültség most a legjobb barátod, mert megmutatja, hogy hol van még dolgod. De aki már ezen túl van, ezek a napok csodálatos békét hoznak, amikor minden a helyén van, áramlik. Akár így, akár úgy, ez a hét nagy tanító atéren, hogy állsz a belső harmóniával.

Ha ismered személyes képletedet, keresd meg a szűz-halak tengelyt, és nézd meg ez melyik házakat érinti (szűz-halak tengely 21 fokán lesz egzakt a Telihold). A szűznél a külső, a halaknál a belső rend a lényeg, vagyis a szűz jelében lévő házban jöhetnek azok a hétköznapi kihívások, feladatok, amik megértésével, megcselekvésével tudod háttérbe szorítani az egot, legyőzni a félelmeidet, ami elhozza a belső harmóniát. A halak jelében álló házban pedig megmutathatja az élet mik azok a dolgok amikkel együtt tudsz rezegni, vagy még vannak benned belső feszültségek és mit kell tenned azért, hogy ezt legyőzd. A kettőnek együtt kell tudni működnie a teljes harmónia eléréséhez. Ez benne a varázslat. Arra érdemes odafigyelned a következő napokban hogy ebből még mi nincs meg, mert ez segít az első lépések megtételében.  

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8615066136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu