A belső harmónia felé – 2019. szeptember 4-14.
2019. szeptember 04. írta: Csillagtenger

A belső harmónia felé – 2019. szeptember 4-14.

Mint már a tegnapi írásban is jeleztem, szeptember első két hete nagyon erős energiákat tartogat. Egy csodálatos lépés lehetősége van benne afelé, hogy elindulj a belső úton. Azon az úton, aki valóban te vagy, ahol felfedezheted azt az erőt, amiből merítve legyőzhetetlenné válsz. A Neptunusz kerül ugyanis fókuszba. Ő viszont az az energia akit nem tudsz az elméddel, tudatoddal felfogni. Őt csak érezni lehet. De ő képviseli az egységet, aki vagy, ami körütted van, ami maga a létezés. Ő ez az erő. Őt ’megérteni’ viszont a látható világból figyelve, a külsőségek között nem lehet. Ő ugyanis a belsőd. A lelked. Annak is a legmélye. És most ebben a két hétben a földi bolygóktól kap olyan fényszöget, ami által ráérezhetsz arra mi is van belül. És ez már egy csodálatos lépés afelé, hogy el is merj indulni befelé, önmagad felé.

Nézzük mi is történik. Szépen egymást követve a négy gyorsmozgású bolygó oppozíciós kapcsolatba kerül a Neptunusszal. Az oppozíció vagy szembenállás egy olyan hatás, ahol az egymással szembe került bolygók ki akarnak egészülni egymással. Vagyis a földi energiák, a látható világ tettei, cselekvései, érzései, és gondolatai által megteheted az első lépést befelé. Egy szembenállás csodálatos erő, mert van benne emelkedési lehetőség. Akkor, ha a két oldal egyensúlyban van. Ha az egyik kibillen, akkor jön a feszültség. Vagyis arra kapsz most lehetőséget, hogy a Vénusz, Merkúr, Nap és Mars által (így érkeznek szépen szembe a Neptunuszhoz szeptember 4, 7, 10 és 14-én) megfigyeld érzéseidet, gondolataidat, önmagad, és erődet, hogy mennyire uralod, mennyire te működteted vagy elkap-e még a hév, mennyire van meg a feltételek nélküliség az életedben, amiről már annyi sok szó esett a nyáron. Tulajdonképpen mondhatjuk valamennyire vizsgázol is atéren, hogyan is állsz azzal a sorsuralással. Hiszen a Neptunusz oppozícióban ráéreztet erre, és azt is az abszolút mélységekben. Vagyis nagyon jó lehetőség arra, hogy megfigyeld, milyen helyzetekben kapod még fel a vizet, leszel dühös, mérges, jönnek elő félelmek. Ha nincs ilyen, akkor nagyon jó, megvan a belső harmónia, de ha mégis, arra jó, hogy tudatosítsd, megértsd, és elkezdj rajta dolgozni. Mert a Neptunusz már az új jövőt kezdi építeni, ami akkor jön el, ha ezektől mind megszabultál, megtisztultál. De most kapsz egy lehetőséget, hogy elkezdj félelem nélkül élni. Persze van vele munka, de a felismerés az első lépés.

És kapunk mindehhez egy kulcsot. A gondolataidat. Ugyanis jelenleg a Nap-Mars-Merkúr együtt állnak úgy, hogy a Nap van legalul, rajta az ekliptikán, a Mars felette és legfelül a Merkúr. Vagyis a Merkúr az irányelv. Ő vezérli a Marsot, az erőidet, és a Napot, aki te magad vagy. A Merkúr mint emlékeztek a Polluxtól hozza az üzenetet, ott fordult utoljára. Mit is jelent ez? Hogy az segíti a félelmeiddel való szembenézést és legyőzést (Mars) és önmagad életének uralását (Nap) ha átfordítod gondolataidat, és törekszel mind a belső monológok, mind a kimondott szavak terén a hétköznapokban a polluxi energiáknak megfelelni. Vagyis az örök értékeknek. Eleve az Oroszlán csillagaiban állnak, aki szintén a karma kereke felett áll, azt szimbolizálja hogy az életképes, akkor uralod sorsod és válsz életed urává, ha olyan dolgokkal foglalkozol ami nem teremt karmát, amiben nincs lehúzó, önpusztító, olyan, amit majd később rendezni kell. Tehát már megint a gondolatok. És még mindig a gondolatok. Ebben van a kulcs. Ha tudatosan emeled gondolataid, szavaid szintjét és nem engedsz teret a negatív, lehúzó dolgoknak, megteremtheted azt az új jövőt, és vele az abszolút belső békét. Persze ez egy hosszú folyamat, sok egyéb dolog is lesz még, de ez egy nagy lépés előre.

És még egy fontos energia, nemcsak uralni tudod megtanulni életed, hanem kezedbe fogni és működtetni is, hiszen ahogy a négy bolygó halad és oppozícióba kerül a Neptunusszal, közben ők mint egy tengely, mindkét oldalról küldened egy kvadrát fényszöget a Kígyótartó csillagaiban utazó Jupiterhez. A kvadrát pedig megvalósító erő. Jupiter is nemrég fordult előre, hatalmas energiákkal osztogatja azt a tudást, hogyan tudod életedet te működtetni, kezedbe venni, és tulajdonképpen meggyógyítani. Tehát ahogy a szembenállást működteted, azzal azonnal el is kezded te magad irányítani az életedet, és helyretenni benne a dolgokat, vagyis rögtön kizárod a külvilági hatásokat. Valamint szépen fokozatosan feléled táltosi gyógyító erőd, ami be is aktiválódik mikor majd a Jupiter elérkezik a Nyilas csillagaiba.

Akkora erők, csodálatos energiák. És ez az egész egy Teliholdban teljesedik ki szeptember 14-én, mikor a Nap úgy lesz szebenállásban a Holddal, hogy benne lesz a Neptunusz és a Mars ereje is. Teljesen nyitva lesz a lélek, abszolút ráláthatsz belső világodra és megkapod hozzá az erőt hogy le is győzd mumusaidat. Micsoda lehetőség.

Vagyis egy szóban, figyeljetek a gondolataitokra mert nagyon nagyot léphettek vele előre egy teljesebb boldogabb élet felé.

Szeretném megemlíteni a szeptember 14-15-i hétvégén lévő előadásokat Budapesten (az Egyetemes Egység írásokban találsz több infot erről), mert ezen energiákról lesz bővebben szó, ahol segítek jobban megérteni a folyamatokat, hogy valóban hova is haladunk és miért fontos mindez annyira. Szeretnék ugyanis segíteni azoknak, akik el akarnak indulni egy tudatosabb úton, hogy ezen energiákat legmaximálisabban ki tudják használni és megtalálják saját maguk belső erejét. Mert ez az amire szükséged van, semmi több. Ha ez megvan, minden megvan. Természetesen ez egy folyamat, aki úgy érzi szeretne tenni egy valóban boldog életért, azoknak ajánlom.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7015039438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu