Elengedés napjai – 2019. augusztus 5-8.
2019. augusztus 05. írta: Csillagtenger

Elengedés napjai – 2019. augusztus 5-8.

Az élet körbejár, örökös körforgásban van, minden visszatér hozzád, de már egy másik, magasabb minőségben, ha képes vagy elengedni mindazt ami már a múltté, ami már nem szolgál.

A szeretet legnagyobb ereje abban van, ha el tudsz engedni, ha el tudod engedni a múltat. A múlt csodálatos. Szeresd. Ott volt, hogy tanítson, hogy tapasztalj általa. Lehetnek benne szép emlékek, fájó emlékek, élmények, örömök, akár boldogtalanság, de az is mind te vagy. Ha kapaszkodsz bele, nincs lehetőséged megnyílni az újnak, mert észre sem veszed. Sokkal nagyobb szeretet az, ha nem ragaszkodsz, hanem engeded hogy menjen az az emlék, az az élmény, mert így a fény útjára lép, felfényesedik, és úgy tér vissza hozzád. És ezzel teremthetsz egy szebb jövőt.

A következő néhány nap az elengedés ideje, most kapunk lehetősége arra, hogy elvágva a múlt szálait, erősen, önbizalommal telve lépjünk tovább, önmagunk és sorsunk urává váljunk, hiszen a Nap és a Vénusz közeledő együttállása révén egymást követve haladnak el először a Rák csillagkép elengedő lábánál, hogy majd jövő héten egyesüljenek már az Oroszlán csillagképében. A Nap-Vénusz együttállása eleve egy mágikus pillanat, a szereteterők egyesülnek, az az abszolút teremtés pillanata. És ez most a Rák és Oroszlán csillagképét köti össze, ami az áldott szeretet és az élet szeretetének energiái. És mindeközben emelő kapcsolatba kerülnek Jupiterrel is, a kiáradás bolygójával, aki fordulás előtt áll. Mint már volt róla szó, minden fordulásban van varázslat, hiszen az addig gyűjtögetett erőket indítja útjára a bolygó. Ez pedig a Kígyótartó beavató ereje.

Tehát a múlt elengedésével most nemcsak sorsod urává válhatsz, hanem még beavatói tudásodat is kezedbe kapod. Csodálatos lehetőség ismét.

Engedj hát el, szeretettel. Segíthet ha lenyugvó Nap idején a Nap felé fordulva elvégezel egy elengedő szertartást. Nem kell mást tenned, mint lecsendesedsz, kitárod szíved, és engeded, hogy menjen aminek mennie kell. És kérheted közben, hogy mindezen emlék felfényesedve térjen vissza hozzád. Ezt elvégezheted a következő napokban minden nap (augusztus 5-8 között).

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1314996168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu