A szerelem időszaka – Nap az oroszlánban – 2019. július 23-augusztus 22.
2019. július 22. írta: Csillagtenger

A szerelem időszaka – Nap az oroszlánban – 2019. július 23-augusztus 22.

Július 23-án hajnalban a Nap is belép saját jegyébe az oroszlán zodiákusába, ahol már ott van a Mars és követi majd őket Vénusz is vasárnap. Ezzel igazán elkezdődik, vagy mondhatjuk felerősödik a valódi hedonizmus időszaka. Ilyenkor kell élvezni az életet. Legszívesebben azt mondanám, hogy hagyd a munkát, feladatokat és menj nyaralni, add át magad az igazi örömöknek, magának az életnek. Ebben az időszakban akkor élsz legjobban, ha megtalálod mindenben a szépet, a boldogságot, legyen az a reggeli dugó vagy a sor a lángososnál a strandon. Tényleg akkor éled meg legjobban, ha elfogadsz mindent feltételek nélkül, jöjjön bármi. És ha ezt meg tudod tenni, megtapasztalhatod, hogy az élet tényleg csodaszép, csodajó. Áradj, adj, élvezd amid van, ahol vagy, keresd az örömöt, találd meg a szeretetet, szerelmet mindenben. Ha ezt így meg tudod élni, észreveheted, hogy könnyebben is uralod az életedet, valahogy minden kerek, teljes és sokkal könnyebben működnek a dolgok.
 
De közben nagyon figyelj arra, hogy valóban minek nyílsz meg, mert a Nap halad a Rák csillagkép megnyíló ága felé. Aminek tehát átadod magad, aminek megnyílsz, azt fogod táplálni magadban, az fog erősödni, nőni benned.
 
Vagyis élvezd az életet, de azért légy résen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2514975892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu