Szellemi frissesség napja – 2019. május 8.
2019. május 08. írta: Csillagtenger

Szellemi frissesség napja – 2019. május 8.

Merkúr ma éri el az Uránuszt a Kos csillagaiban, vagyis ez a mai nap igazán kiváló új dolgok elindítására. Ma ugyanis pörögnek a sugallatok, erősek az intuíciók, az isteni üzenetek, amik le is jönnek a mindennapokba, hiszen az Uránusz az égiek professzora, általa vagyunk bekötve a felsőbb világhoz, a Merkúr pedig a mindennapi gondolkodás így kettőjük kapcsolata által összeér az ég és a föld. Áramlik a zsenialitás, megfigyelheted, hogy csak úgy pörög az agyad, fogékonyabb vagy mindenre, hamarabb kimondod a dolgokat, több és jobb megoldásod születik dolgokra. A mai nap emellett a vidámságé, kacagásé, barátoké, érdemes is kihasználni, találkozni, haverozni, bulizni egyet este. Ott is jöhetnek megoldások, ötletek egy-egy ’véletlen’ mondat által. Tökéletes a mai nap arra is, hogy elindíts egy új gondolatot, vállalkozást, bejelentkezz egy tanfolyamra, belekezdj valami újba, kimondj, tisztázz dolgokat, illetve hogy valami őrültséget csinálj, olyan dolgot, amit eddig nem mertél. Ez a bátorság napja is. A lényeg, hogy vigyél a napodba valami újdonságot, mert minden ilyen, vagy amibe ma (vagy a napokban) belekezdesz, egy magasabb világba visz, emel életed színvonlán. Jobban és tisztábban értheted meg életed összefüggéseit.

Hogy még inkább jöjjenek, áramolhassanak ezek a gondolatok, sugallatok, javaslom ma, hogy tartsátok ma tisztán magatokat, vagyis ha lehet kevesebb szilárd táplálékot vigyetek be, igyatok több vizet. És figyeljetek oda a bevillanó dolgokra, a hétköznapi rutin mellett hírtelen megérkező ötletekre. Minél furább, annál biztosabb hogy a felső vezetéstől érkezett. Ezeket ragadjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7114814434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu