A lelki gazdagodás lehetősége a terhek letételével a Teliholdig eltelő időszakban
2019. április 14. írta: Csillagtenger

A lelki gazdagodás lehetősége a terhek letételével a Teliholdig eltelő időszakban

Nagypénteken, április 19-én lesz újra Telihold, ami ismét varázslatos energiákat tartogat (annyira szépen fel van írva az égre minden, még mindig képes vagyok egyik ámulatból a másikba esni). Húsvét ugyanis Jézus feltámadásának és vele az emberiség megváltásának ideje. A Nap Teliholdkor épp a Felszálló Halak fonalánál áll majd, ott, ahol a Tavasztengely állt mikor Jézus élt (a mindenkori korszakot meghatározó tengely). Érzitek az erőt megint? A kiemelkedés, az új világ felé való elindulás erejét, akár mondhatjuk az emberiség valódi megváltásnak idejét? Hogy megint milyen lehetőség előtt állunk? Feléledhet a benned élő Megváltó.

És mi segít elindulni ebbe az új irányba? Az Angyalok, vagyis a magasabb létforma felé való nyitás, hiszen a Hold az Angyal csillagaiban ragyog majd teljességében, a Nap erre világít majd rá. A Telihold energiájában tehát az lesz benne, hogy a feltámadáshoz angyali energiákat kapunk, tehát mindenki ráérezhet saját belső lelki erejére és így indul az új kör, hiszen néhány nappal a Telihold után a Nap megérkezik az Uránuszhoz és belépnek a Kos csillagaiba, amivel be is lökik az új időket.

A húsvét előtti időszak a böjtről szól, de a böjt nem feltétlen csak arról kell szóljon hogy ne együnk ezt-azt, a lényege az igazi belső tisztaság, belső megtisztulás. Tudom, hogy a böjt ideje már lassan végetér, de van még egy jó hetünk arra, hogy tisztuljunk, ezért gondoltam előre szólok, hogy mindent le tudjunk rakni amit még feleslegesen cipelünk, hogy ezektől megtisztulva induljunk el az új idők felé, hagyjuk hátra a terheket. A Nap jelenleg még a Visszaúszó Halak csillagaiban jár, hozza a visszatérő helyzeteket, visszatérő embereket, a karmikus rendeznivalókat, hogy meg tudjuk oldani amit meg kell, el tudjuk engedni amire nincs már szükség, meg tudjunk bocsátani (volt már erről szó nem egyszer).

A Teliholdig eltelő időszakban az lesz tehát nagyon fontos, hogy lelkiekben, spirituálisan gazdagodj, és csökkentsd az anyagi terheket, az anyaghoz való ragaszkodást, vagyis például egy-egy, a múlthoz kötő tárgyi emlék, ami már csak van, és érzelmileg köt, de akiről szólt már nem része életednek, azt végleg elengedd, elégesd, eltűntesd. A fizikai dolgok ugyanis visszahúznak, elfojtják a lelki fejlődés lehetőségét. Gondold át milyen ilyen tárgyaid vannak, lehetnek régi szerelmek relikviái, elhunytak dolgai, és tegyél túl rajtuk. Tudod, minden kép, dolog, levél, ami kint van a faladon, asztalodon, a polcok mélyén elrejtve, teremt, köt azokhoz a régi dolgozhoz, amiről szólt, és ha van benne szenvedés, fájó emlék, akkor ahhoz. Az ezektől való megszabadulás által tudsz igazán felszabadulni, és így tud majd bejönni az új, a tiszta, ami már egy magasabb szintre emel. Ezeket keresd elő és szabadulj meg tőlük a teliholdig eltelő időszakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9614763338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu