Nap-Szaturnusz-(Plútó) kvadrát – 2019. április 10-13.
2019. április 10. írta: Csillagtenger

Nap-Szaturnusz-(Plútó) kvadrát – 2019. április 10-13.

A mai nap harmadik aspektusa a Nap teremtő fényszöge a Szaturnusz-Plútó együttálláshoz. Igaz ma a Szaturnusszal egzakt, de nem hagyhatjuk ki belőle a kis erőmestert, a Plútót sem, akivel majd szombaton lesz egzakt ez a kvadrát kapcsolat, de mivel a két mester együtt áll, tulajdonképpen mondhatjuk, hogy a Nap ma már beaktiválja mindkettőjüket és egész szombatig fennáll ez a kapcsolat.

Érdekes állás ez, a földi és az isteni világunk van benne egyszerre. Miért is? A Nap a rendszer közepe, a Szaturnusz a földi világ végét jelképezi, a Plútó pedig a teljes világunk egészét. Vagyis a közép és a vége, a teljesség kapcsolódik össze. Egyszerre a földi és az isteni létezés, aki te magad vagy, és egyébként is a Nap szimbolizál téged a képletedben. Vagyis elkezdődik hát az én tökéletesítése, az én mélyítése, az énben rejlő isteni dolgok felfényesítése, hogy majd ez jöhessen a felszínre 2020. januárban. A Nap rávilágít dolgokra, olyan, mintha ma kinyílna lelkünk kapuja, hogy benézzünk kicsit a mélységeinkbe, és ez egészen szombatig nyitva is marad. Kinyílik egy olyan világ, ahová sokan nem mernek benézni, de most minden elrejtett dolgokra fény derül. Megláthatod mit rejtegetsz. Ha valóban van rejtegetni valód, akkor megélheted ezt az időszakot kicsit feszültnek, korlátozónak a kvadrát kapcsolat által. De ezek, hangsúlyozom mindig lehetőséget adnak arra, hogy megoldd a dolgokat, hiszen kapsz hozzá egyrészt cselekvőerőt, másrészt egy magasabb szemszögből nézhetsz önmagadra. Talán a legjobb megoldás ha kicsit kilépsz önmagadból és megpróbálsz úgy tekinteni az életedre ezen a héten, mintha moziban ülnél, te vagy aki nézi a filmet, de a film is rólad szól. Próbálj más fókuszt találni (főleg, hogy a Jupiter hátráló mozgásba kezdett, és mint említettem, más nézőpontot ad). És egyszerre hat a Vénusz-Neptunuszi energia is, a Vénusz az abszolút mélységek, misztika világában táncol, vagyis valóban mély megéléseink lehetnek a héten. Lehet ez az időszak kicsit lelkis, kicsit munkás, kicsit más, de mindenképpen arról szól, hogy kezdd el magad átminősíteni, máshogy állni a dolgokhoz. Ez a hét elhozhatja az első próbatételeket is az idei évet meghatározó átminősítési folyamatok terén. Miről is szól ez? Hogy melyik életterületeden kell minőségit változnod. Milyen korlátokat kell letenned, mit kell teljesen máshogy csinálnod ahhoz, hogy kinyíljon a földi világ, és elindulj a megváltás felé.

Mi ennek az égi háttere? A Nap a Visszaúszó Halak csillagaiban jár, ami az összegzés birodalma, itt derül ki mit kell megoldani, miért kellett visszajönni, mik azok a dolgok amik átváltoztatásával szintet léphetek önmagamban hogy visszamehessek a fényhazába. A Szaturnusz-Plútó pedig a fénynemző Nyilas csillagiban jár, ahol megszületik bennem az isteni, aki kivezet a fény birodalmába. Tehát valóban mi történik? A múltbeli dolgok megértésével és megoldásával tudok szintet lépni a spirális fejlődésben. Amire most tehát rálátunk, az az, hogy kapcsolatainkban, múltunkban, tetteinkben mik azok amikben még rendezni, megbocsátani kell, hogy ezeket rendbetéve tudjunk majd továbblépni és magasabb minőségben élni a hétköznapokban.

Most még elég ha figyeled mi történik, ennek tudatosítása nagy kincs, mert ezzel lesz majd dolgod. Ezen a héten tulajdonképpen ráláthatsz igazi önmagadra.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1214755661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu