Merkúr direktbe fordul – 2019. március 28.
2019. március 28. írta: Csillagtenger

Merkúr direktbe fordul – 2019. március 28.

Még mindig tart a misztika, a mágia ideje azáltal, hogy a Merkúr a halak jelében jár, bár már nagyon lassú, készül arra, hogy újra direktbe forduljon és elinduljon rendes útján. A fordulás előtt az erőt a Neptunusztól nyeri, vele táncol fent az égen már napok óta, és töltekezik általa. A Neptunusz a mélységek őre, a lélek legbelső világának ura, szimbolizálja mindazt amit magunkban hordunk, rejtegetünk. A Merkúr ebből merítkezik, olvasgatja, szerzi a titkokat, és tanulja, hogy nem annak van jelentősége, hogy mit gondolunk és érzünk, hanem hogy hogyan cselekszünk. Az érzések és gondolatok hazudhatnak, a cselekedet számít, azáltal válsz őszintévé, mert a szavakkal bármit mondhatsz, a tetteid, a jelzéseid a valódiak, hiszen azok biztosan a lélek mélyéről indulnak. Nagy lecke ez az időszak arra, hogy megfigyeld, mennyire harmonizálnak a tetteid és szavaid, mert ebből szűrheted le, hogy mennyire azt mondogatod amit úgy gondolsz, hogy mások hallani szeretnének, vagy valóban azt mondod, ami a szíved mélyéről indul. Vagyis arra derül fény, mennyire mered és tudod megélni önmagad, ezáltal mennyire ismered saját magad, lelked titkait, vágyait, érzéseit.

És most nagyon oda kell figyelni, mert ugyan beindul a Merkúr, de még a halakban van, és csak április 17-én éri el a Tavaszpontot, és lép át a kos jelébe. Addig még a rejtelmek világában jár, pont hogy azon van a lényeg, hogy amit úgy gondolsz most beindult, az valóban a valós-e vagy az az illúzió. Ráadásul jelenleg a Vízöntő jövő csillagaiban jár, ami a jövőre hat, ezért is nagyon fontos odafigyelni. Én azt javaslom, óvatosan az agarakkal, főleg, hogy április 5-től már a Halak csillagkép is ragyog mögötte, tehát kell a teljes őszinteség, mert a lélek és szellem körén is a halakban vagyunk, ami a belső világ legmélyebb bugyrai, ahová az ego nem fér be. Ekkor derül majd ki, mi az igazi illúzió és a mi a valóság.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2514720501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu