Beavató Telihold – 2018. december 22. 18:48
2018. december 21. írta: Csillagtenger

Beavató Telihold – 2018. december 22. 18:48

Közeledünk a napfordulóhoz, amit megkoronáz egy Telihold. Minden Telihold csodálatos energiákkal rendelkezik, hiszen ilyenkor teljesen kitárul a lelkünk, mindenre rálátunk, minden felkerül a felszínre. De ez a Telihold most valóban különleges és egyedi.

Hiszen azzal indul (most történik éppen – 2018. december 21. 7-9 óra között), hogy a Hold szemben áll a Jupiter-Merkúr együttállással, vagyis feltöltekezik belőlük, tőlük nyeri az inspirációt, amit majd elvisz a Naphoz, hogy így erősítse meg a fény elindulását, aki addigra megszületik, mert ekkorra már túl vagyunk a napfordulón. Minden évben napfordulatkor, amikor a Nap elér a Nyilas csillagkép íja hegyéhez, az Antares csillagot veszi célba, aki a Skorpió szívcsillaga és benne van a világunk, életünk teremtésének ereje. Ott dobog a Teremtő szíve, aki táplál, éltet minket, világunkat, ott van benne a végtelen szeretet. Minden téli napfordulókor ez a két pont aktiválódik az égen. De idén ez valahogy más, ebben most tényleg ott az Atya mosolya, hiszen az Anteresnél ott áll kézenfogva a Jupiter és a Merkúr. A Nap, a központi csillag, az életed maga, aki a Jupitert, az Atya akaratát veszi célba. Célbaveszi, mert oda akar eljutni. Tehát most valóban elindulhat mindenkiben a törekvés, hogy emelkedjen, kilépjen az ördögi körből és javítson életén azáltal, hogy a szeretet erejével működik. Ez most mindenkinek megadatik aki él vele. És a Merkúr, a hírvivő,  ezt le is hozza a mindennapokba. Eljött végre az igazi fordulat, amikor valóban el tudunk indulni felfelé.

És ehhez hozza a Hold a termékeny erőket, tulajdonképpen abban segít, hogy ezt valóban meg is tudjuk valósítani. Hiszen ő jelenleg a Bika csillagaiban vándorol, és éppen most (2018. december 21. 7-9 között) a Jupiter-Merkúr együttállással szemben állva töltődik az Antares erejéből. A Bika csillagkép a termékenységről szól, itt érezhetünk rá arra, hogy mik azok a dolgok amikben nincs benne a lelkünk, miben nincs lelki motivációm. Itt jövök rá termékenységem titkára, hogy mennyire működöm lélekből, vagy rutinból, mi terméketlen életemben, vagyis miben nincs benne a szeretet. Ehhez kapunk most inspirációt, könnyebben rá tudunk érezni mindezekre, és az isteni szeretettel fel tudjuk ezeket tölteni, fényesíteni. Ezt adja majd át a Hold a Napnak, ezzel az üzenettel indítja útjára. Úgy lehet elképzelni, mint amikor a vándornak jó szerencsét kívánsz. Itt most valóban a Teremtő szeretetüzenetével, mosolyával töltődik a Nap, így megtermékenyítve indul el égi útjára. Vagyis a Megváltó, aki a napfordulókor megszületett (Telihold idejére már megtörténik) most isteni termékeny erőkkel telítődik.

És ami a leglényegesebb, a Telihold maga a Kígyótartó-Nimród csillagaiban ragyog fel. Ők titkos beavató csillagképek. A rejtett, ősi tudás rejtőzik bennük. Az az erő, az a tudás, ami mindannyiunkban ott van, mindannyian rendelkezünk velük, csak nem vagyunk rá tudatosak. Olyan erő ez, amivel bármire képesek vagyunk. Működtetni tudjuk általa életünket, valóban kézbe tudjuk venni sorsunkat, általa mi irányítjuk a velünk történteket, mi döntjük el melyik útra lépünk. Aki ezt az erőt felvállalja, kézbe veszi és működteti, valóban élete királyává válhat, és megkapja szakrális erejét. Ennél nagyobb erő nincs, és nincs is rá szükség. A szeretet ereje tudja ezt most beaktválni. Ez villan fel most a Telihold mosolyában, ez indul most útjára. Mindenkinek megadatik, aki él vele. És ehhez tényleg nem kell más, csak a szeretet.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4314504970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu