Merkúr direktbe fordult és új dimenziókat nyit – 2018. december 07.
2018. december 07. írta: Csillagtenger

Merkúr direktbe fordult és új dimenziókat nyit – 2018. december 07.

A mai napon még egy hatás ért bennünket, ugyanis a hajnali órákban (dec 6-7-re virradó éjszaka) a Merkúr újra megfordult és végre ismét előre halad. Mostantól újra úgy érezheted, hogy elindulnak a dolgok a mindennapokban minden a helyén van, vége az egy helyben topogásnak. Ismét a lovak közé csaphatunk, a közvetlen környezettel is jobban megérteted magad, könnyebben pörögnek a gondolatok, erőre kap a gondolkodás, jobban el tudod adni magad, végre megint minden mozgásban van. Ma még lassabban, hiszen be kell indulnia, de a következő napoktól érezhető lesz a gondolkodás,  szavak intenzitása a mindennapokban.

Azzal, hogy a Merkúr újra direktbe fordult, végre megértheted szíved szavát is. Ő ugyanis az Antarestől, a szívcsillagtól fordult vissza feltöltekezve az isteni erőkkel, és a szeretet erejével. De még akkor nem lépett fel a Tejútra, az istenek útjára, mert még valamit el kellett intéznie. Visszament a Mérleg csillagkép jövő serpenyőjéhez, ahol Máth istennő a strucctollat tartja, ami a halhatatlan, isteni oldal. Visszavitte azt a tudást, hogy a mindennapi életben is akkor tudsz az isteni szintekhez képest élni, ha a szeretet nyelvén kommunikálsz. Visszament, hogy megmérettess újra, mennyire vagy egyensúlyban, mennyire az isteni működik benned. Hogyan beszélsz a környzetedben élőkkel, legyen az ismerős vagy valaki az utcán. Milyen monológokat futtatsz a fejedben, amiben ott a külvilág, a körülmények hibáztatása, vagy amiben látod a szebb, jobb jövőt, az emelkedést, amikor hiszel magadban, önmagad isteni erejében. Itt, a Mérleg csillagaiban fordul újra előre, tehát mostantól olyan helyzetekben találhatod magad, amiben mindez mérettetik meg. És innen, ezzel az isteni ítélettel felruházva indul vissza a Jupiterhez, akivel majd a Téli Napforduló idején találkozik újra az Antaresnél, mert addigra ő is odaér, és kéz a kézben nyitják a szívkaput, miközben a Nap elindítja a fényt, hiszen ő addigra a Nyilas csillagkép íjához ér. A Jupiter az isteni tudás, a Merkúr a földi, hétköznapi tudás. Így a tudás teljessége összeér. A mindennapokban is megjelenik az istenekkel való kommunikáció képessége, emelkedik tudatszinted. A nyíl ugyanis ide irányul, a végtelen szeretetet veszi célba, azt mutatja, az az irány. Az ott álló Merkúr-Jupiter kettőse pedig akkor fogja megnyitni a kaput, ha megvan az egyensúly a két világod között. Vagyis nem az ego ítél, hanem az én isteni oldala. Akkor tudunk belépni véglegesen. Ez is elindul ma. Mától fokozottan figyelj a gondolataidra, szavaidra is.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3014453856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu