A szeretet mindent átvarázsol – 2018. november 26.
2018. november 26. írta: Csillagtenger

A szeretet mindent átvarázsol – 2018. november 26.

Igaz benne vagyunk az átminősülésben, az elengedésben, aminek egyik kiemelt napja a mai, de az is nagyon fontos, hogy ma a szeretet árasztásának napja is van. Ugyanis együtt áll a Nap és a Jupiter és mindketten a szeretet árasztásának bolygói. Ezzel a hatalmas szereteterővel ma bárki képes bármilyen félelmét, hiedelmét átfordítani.

A Nap a központi csillag, ő a Naprendszer közepe, aki végtelen, feltételek nélküli szeretettel árasztja a fényt, ezáltal az életet. Nem azzal foglalkozik, hogy ezek az éltető napsugarak az Univerzum sötétjébe futnak, ahol elnyelődnek, vagy egy bolygót érnek, ahol élet születik, mint például a Föld. A Földet nézve, sem foglalkozik vele, hogy szerves, vagy szervetlen anyagot ér, ezáltal elhal például a járda kövén, vagy a búzamezőn kihajt általa az élet. Ő csak adja az életet, mosolyogva, feltételek nélkül. Azt a példát mutatja, hogyan kell ezt csinálni. A saját mikorkozmoszodban te magad vagy a Nap, körülötted forog az élet. Ahogy sugárzod a szeretet, úgy alakul a környezeted, életed.

A Jupiter pedig a szeretet bölcsessége spirituális értelemben. A hit. Az a hit, hogy képes vagyok azzal az isteni erővel bánni a földi létezésben, ami az élet alapfeltétele. Ezt az erőt minden ember használja a mindennapokban a teremtés szintjén. Ilyen például a gyerekszületés, ahol a láthatatlanból valósul meg a látható, a testet öltés, csak nem vesszük észre. Ez is a szeretet árasztásának eredménye. A Jupiter erről szól, hogy vegyük észre a szeretetet és működtessük a mindennapok szintjén minden pillanatban.

 

Ma ez a két kiáradó erő, a feltételek nélküli szeretet ereje és a szeretet bölcsessége adódik össze. Mekkora hatalmas erőt kapunk a Teremtőtől ahhoz, át tudjuk varázsolni szívünkben mindazokat a hiedelmeket, félelmeket amik lehúznak. Nem kell más hozzá, csak a mosoly, a szeretet, az önzetlen adás és magától megtörténik.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4614395318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu