Radikális változás, sorsfordítás ideje – 2018-2019
2018. október 26. írta: Csillagtenger

Radikális változás, sorsfordítás ideje – 2018-2019

Csodálatos lehetőségeket tartogat számunkra a Teremtő, ami ezekben a napokban kezd aktiválódni. Két lassú mozgású bolygó, az Uránusz és Plútó lép olyat, ami ebben az inkarnációnkban nem adatik meg még egyszer. Egyenként is kivételes, a kettő hatás együtt kiemelkedő. Az Uránusz, igaz még hátráló mozgásban halad, de a januári fordulása által elhozhatja számunkra az ördögi körből való kiemelkedés lehetőségét azzal, hogy elhagyva a Felfelé Úszó Halak csillagait, elkezd majd egy teljesen új kört a Kos csillagaiban. A Kos az abszolút új kezdet, a Felfelé Úszó Halak a lezárás csillagai, de annak is a kiemelkedő ága, vagyis a szintlépés van benne. Ha sikerül ezt meglépni, az új kör valóban magasabb szinten indul. És mivel az Uránusz által történik mindez, segíti mind a fizikai-lelki-szellemi síkon való kitörés lehetőségét. Ezt az Uránusz 80 évenként teszi meg, vagyis valóban érdemes kihasználni ezeket az erőket és tisztulni, felszabadítani magunkat, kitörni a megszokott keretekből és letörni rabláncainkat, amik még visszahúznak. Vagyis mindenki tegyen olyan dolgokat, amikre eddig nem volt hajlandó, merjünk kipróbálni valami újat, törjünk ki a saját korlátainkból. Vagyis menj el arra a nyelvórára amit már régóta halogatsz, edd meg azt az ételt amit eddig nem voltál hajlandó, menj el egy valamilyen kalandos utazásra, valósítsd meg régóta dédelgetett álmod, stb. Aki ezt megteszi az év hátralévő részében, nagyon magasra léphet jövő év elejétől kezdve.

És emellett a Plútó, a sorsfordító, abszolút energia éri el a karma kerekét és merül a Nap útja alá. Ő ezt a lépést kb 250 évenként teszi meg, legutóbb 1771. január 6-án volt ilyen, bár akkor teljesen más tudati szinten volt a világ. Fentről érkezik, az isteni magasságokból. A Plútó útja ugyanis eltér a többi bolygóétól, akik az ekliptikán, a Nap útján vándorolnak. Ő vagy felette, vagy alatta jár, ezért van benne ez a típusú sorsfordító erő, hiszen ő más szemszögből lát minket. Az ő igazi üzenete ezáltal az, hogy más utat kell végigjárni ha ki akarunk lépni a rendszerből, a megszokott kereteinkből.  Élni kell a mindennapokat, de hozzá kell egy másik út is. A kettő egyszerre adja a teljességet. Ezért képviseli a Plútó a magasságokat és a mélységeket. És most elindul lefelé, hogy beültesse azt az isteni tudást, amit  hoz magával a magasságokból. Ehhez viszont már nem elég akarni a változást, meg is kell lépni. Eljött annak az ideje, hogy változtatni kell, és jobb ha mindenki saját maga kezdeményezi, mert a Plútóban ott az a radilkális erő, hogy végigviszi a változást akkor is, ha nem mi kezdeményeztük.

És a lényeg, hogy hol teszi meg mindezt. A Nyilas csillagaiban, aki a magyarság, a magyar nép csillagképe. Lehozza hát nekünk magyaroknak azt az isteni tudást, ami által meg tudjuk változtatni saját magunk és akár az egész nemzet életét. Aktiválódhat az igazi, isteni, táltos tudás. Mivel pontosan ez a Nyilas íjat ellövő kezénél történik, ahol a fény útjára indul, és szétárad, ezáltal abban segít minket a következő majd száz évben, hogy a megszülető fényt indítsuk útjára és terjesszük mindenhol. Vagyis feléleszti bennünk bennünk alvó tudást, az igazi szereteterőket. Ez a folyamat beindult, de ahhoz hogy végig tudjuk vinni magas szinten, valóban el kell hagyni mindent ami idejét múlt. Változtatni kell a gondolkodásunkon, elhagyni a szenvedés korát, és elindulni befelé, belső világunk felé. Ez azt jelenti, hogy nem a külvilágot kell felelőssé tenni azokért a dolgokért amik velünk történnek, hanem mindig belül keresni a válaszokat. El kell mélyülni magunkban. Aki meg meri ezt lépni tudatosan, neki biztos hogy beépül a tudás amit a Plútó a magasságokból hoz le nekünk és ezáltal hatalmas erőt kap a kezébe, amivel bármire képes, mindent meg tud teremteni és csodálatos életet élhet, ami a belső erőből táplálkozik. Aki nem mer erre az útra lépni, őt lerántja ez az erő. Ez kezdődött most el. Figyelje mindenki önmagát, érzéseit, ott van bent a válasz mindenre. Már nem az a fontos, hogy mi van kint, mennyire csillibilli minden, ki mit mond. Persze kell az is, mert abból is tudunk tanulni, de az igazi mester ott van bent. Az igazi érzések számítanak, ami belülről fakad. Amire igazán megtanít a Plútó,  hogy az az illúzió amit látunk, és az a valóság ami a látható mögött van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu