Szenvedélyes érzelmek és alkotóerők napja – 2018. október 26.
2018. október 25. írta: Csillagtenger

Szenvedélyes érzelmek és alkotóerők napja – 2018. október 26.

A Nap október 23-án belépett a skorpió jelébe, de még az Angyalok felügyelete alatt halad. Ezzel elindult a befelé fordulás, a belső világ felfedezésének időszaka. De még mindig nagyon erős az angyali jelenlét, itt vannak, segítenek kapcsolódni felsőbb a világokhoz, támogatnak bármire is legyen szükségünk. Viszont innentől sokkal érzelmesebbek, lelkisebbek vagyunk, jobban rá tudunk érezni a titokzatos, titkos, kimondhatatlan, láthatatlan dolgokra. Sokkal fogékonyabbak is vagyunk a misztikus dolgokra, mindenre ami a látható világ színfalai mögé visz. A skorpió ideje elhozza mindenki számára a szenvedély megélésének lehetőségét a mindennapokban is. Ekkor tudjuk igazán felfedezni mi az amit valóban lélekkel, tűzzel tudunk csinálni. Ha ennek adjuk át magunkat, sokkal könnyebben tudunk hátrahagyni mindent amire már nincs szükség, mert a skorpió a végetérés, lezárás ideje is, ekkor tudunk átminősíteni bármilyen rossz szokást, tudjuk azokat könnyebben hátrahagyni és helyette beépíteni valamit amit szenvedéllyel, szeretettel tudunk végezni. Persze ehhez szükséges a lélektűz, különben jön a szenvedés, ami a skorpió másik útja. Érdemes ebben az időszakban megfigyelni, hogy kiben milyen feszültség van, mert ott van valami, amivel még eddig nem mert foglalkozni, nem mert szembenézni. És most kap rá igazán lehetőséget, hogy ezt felfedezze és átalakítsa magában.

 

Pénteken, október 26-án lesz erre egy kiemelt nap, amikor az éves útján haladó Nap szembetalálkozik a még mindig hátráló Vénusszal. A skorpióban haladó Vénusz nagyon érzéki, szerelmetes érzéseket kelt bennünk, kihozza belőlünk az igazi izgalmakat, érzékiséget, szenvedélyt. Segíti megélni az érzéki nőt, de amellett felhozza a bennünk élő valódi teremtőerőket. Segít arra is ráérezni, hogy hol vannak bennünk elakadások, valamint arra is, hogy mik azok a dolgok amiket valóban, szívből, szeretetből tudunk végezni. Az igazán mély, zsigeri, akár mondhatjuk úgy is, hogy a nem tudatos érzelmeket tudjuk megélni, és mivel még mindig hátrál a Vénusz, még mindig keres, mindig adja a lehetőséget arra, hogy megéljük ezeket az érzéseket mélyen belül, hogy mikor majd újra direkt mozgásba fordul, megérkezhessen az a szenvedélyes szerelem, elindulhasson egy valóban mély érzelem, vagy beaktiválódhassanak a tudat alatt felfedezett alkotóerőink.

 

A Nap-Vénusz együttes ereje elhozza hát azt, hogy ezek a teremtőerők életre kelnek, beaktiválódnak, mert a Vénusz mint kreativitás, alkotóerő kap cselekvő erőket a Nap által. Mivel ez most a skorpió jelében áll fel, ami a szenvedély birodalma, érdemes megragadni ezt a napot, és megélni az igazi érzelmeket, szerelmet, vagy alkossunk valamit ami igazán szívből jön. Ez a Nap tehát tökéletes arra, hogy merjünk érezni, merjünk alkotni, teremteni, létrehozni, szenvedéllyel szeretni, mert amit ma sikerül megélni, az fog később manifeszálódni a mindennapokban. Főleg, hogy a Nap-Vénusz együttállásnak van egy fényszöge a Szaturnusszal, aki által mindez valóban beépül és megvalósul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1014320883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu