Teremtő mágia – 2023. június 5.
2023. június 05. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2023. június 5.

Hold újra eléri a Nyilas csillagkép íja hegyét, ezáltal egy újabb teremtő mágia elindításának lehetőségét hozza el. Ennek kezdeti időpontja 2023. június 5. 12:08 perc északi irányba fordulva. A Nap éppen fent lesz az ég tetején, tehát éppen napi csúcsán van, él még a Merkúr-Uránusz együttállás és a Vénusz-Plútó oppozíció, úgy általában egy nagyon erős hétvége után vagyunk, jó időszak ez a teremtésre.

A Hold a IV-es házban lesz a mágia elindításának pillanatában, ez a múlt, előző életek, eddig megtett utad, hozott tudásod, képességeid, de a család, otthon, alapok területe is, tehát ennek a mágiának az elindításához hatalmas támogatást ad múltad, a gyökereid. Érdemes lehet ezt átgondolni, hogy honnan jössz, mid van, és ennek megfelelően kérni Artemisz istennő támogatását az új teremtés kezdetéhez, amit érdemes most az új utaddal kapcsolatosan elindítani. Már biztosan látod merre visznek az energiák, tehát abban kérni Artemisz istennő támogatását, hogy ezen az úton vigyen előre, hozza neked a megfelelő eszközöket, helyzeteket, kérd, hogy nyissa rá a szemed, hogy észrevedd és megfelelően tudd beépíteni hétköznapjaidba.

A mágia utolsó napja június 26., és a mágia napi végzéséhez javasolt időpont a napkelte pillanata keleti irányba fordulva. A mágiával kapcsolatosan az alábbi linken találsz további információt: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr10018139208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu