Vízöntő kora – 2020. február 1-március 10.
2020. január 31. írta: Csillagtenger

Vízöntő kora – 2020. február 1-március 10.

Miközben Vénusz által épp a mennyei szerelem megélését tapasztaljuk, Nap, a központi csillagunk belép szombaton, február 1-én a Vízöntő csillagaiba és március 10-én lép csak ki onnan, úgy hogy közben február 18-ig még a vízöntő zodiákusában is van. A következő majdnem három hét tehát a vízöntőről is szól, vagyis a szabadságról, a tisztulásról, a felszabadulásról, a teherletételről. Nagyon nagy segítséget kapunk az égiektől hogy a múltunkon túllépjünk, a múlt dolgait tisztázzuk, helyretegyük, letisztogassuk magunkról a ránk rakódott hagymahéjakat, terheket, korlátokat, amikkel saját magunkat akadályozzuk abban, hogy megéljük igazi, valódi önvalónkat, áramoljunk, áradjunk, kiteljesedjünk. Az élet ugyanis arról szól, hogy boldog légy, örülj, megéld magad, megcsináld amihez kedved van, nem pedig feladatok sora, ahol kellek és muszájok vannak. Akkor vagy igazán szabad, ha szabad vagy, vagyis nem másoknak akarsz megfelelni. Ez egyébként a legnagyobb korlátunk, hogy próbálunk megfelelni mások igényeinek, ahelyett, hogy önmagunk valódiságát, valódi vágyait élnénk meg. Mikor vagy igazán szabad? Ha meg mered csinálni amit te akarsz. Legyen az az, hogy egyik nap nem viszed be a gyereket az iskolába és nem mész dolgozni, hanem boldogan, szabadon töltitek a napot, elmentek kirándulni, raftingolni, sétálni egyet a Balaton körül, élvezve a napsütést a parton. Mert gondolj bele, mi történhet? Igazán semmi. Persze nem azt mondom, hogy most mindenki szabotálja a munkát, csak próbálom kihangsúlyozni, hogy te vagy életed ura, te vagy a teremtő, te döntöd el mit és mikor csinálsz, mert akkor vagy szabad, akkor járod a saját utad. De azért javaslom hogy próbáld ki. Ha nem is pont ezt, de valamit, amiben úgy érzed nagyon le vagy korlátozva, hogy milyen az ha áttöröd. Megsúgom, hihetetlenül felszabadító. Megélheted, hogy valóban te irányítasz, te uralod az életed. Csodálatos dolog. És mekkora erőt ad. Felszabadulnak benned a teremtő energiák.

 

2020. február 16-ig a Nap még a Bak csillagaiban is jár, hiszen a két csillagkép összefolyik, ezen idő alatt tudod tudatosítani múltból hozott terheidet, és tudsz megszabadulni tőlük, ez a megbocsátás, elengedés ideje. Minden múltbeli teher visszahúz, érdemes ezeket tudatosítani és szép lassan elengedni őket, hogy el tudj kezdeni egy tiszta jövőt építeni. A február 16-a utáni időszakban pedig már a tiszta jövő építése kezdődik, amikor elkezdesz átlépni a másik világba, itt alapozod meg a jövődet. A valódi, mennyei szerelem, az Egység elérése ugyanis csak tisztán lehetséges.

 

2020. február 1-én, mikor a Nap belép a Vízöntőbe, a hajnali órákban lesz egy Hold-Uránusz együttállás is a Kos csillagaiban, bika zodiákusában. Az Uránusz a tisztaság, a szabadság szimbóluma, jelképe életünkben. Milyen jó kis felvezető ez a vízöntő korához. Ezért javaslok egy olyat, aki szeretné kipróbálni, hogy szombaton böjtölj. Egyébként az egész idő alatt míg a Nap a Vízöntőben jár, kiváló alkalom a böjtre. A böjt ugyanis a tudatos elengedés. Ne azért böjtölj mert most ez az időszak van, azért csináld, mert szeretnéd tudatosítani, hogy mikkel korlátozod magad. Mert ha tudatosan viszed bele magad egy olyan helyzetbe, ahol megvonsz magadtól valamit, amire azt hiszed számodra elengedhetetlen, nem tudsz élni nélküle, akkor észreveheted, hogy hol feszít, hol fáj, miért vagy ideges, feszült, hisztis, durcis. Vagyis meghívlak szombaton egy olyan napra, amikor mondjuk nem veszel magadhoz fix táplálékot, vagy nem iszol kávét, vagy nem mobilozol, FB-ozol, vagy bármi, ami eszedbe jut, aminek úgy érzed rabja vagy. És nézd meg hogyan reagálsz. Mert így, tudatosan megfigyelve fogod tudni felismerni a benned lévő ösztönöket, az ’állatot’ és jössz rá hol korlátozod magad. És pont ezek azok, amiktől érdemes megszabadulni ahhoz, hogy valódi önmagadra találj.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4015448210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu