Ki Gorgód?
2022. április 25. írta: Csillagtenger

Ki Gorgód?

Gorgó az a legnagyobb félelem, akit legyőzve utána erényeddé, legnagyobb erőddé tudsz tenni, de ő adja azt a védelmet is, ami által legyőzhetetlen vagy, valamint a legtöbb lehetőséget is ő rejti, általa mindenre képes vagy. A Gorgó megtalálása és legyőzése a hős útja, aki megjárja a legnagyobb csatákat és mindig győztesen ér haza. Ez a csata nyilván önmaga legyőzése.
 
Ehhez viszont akkor jutsz el, ha legyőzöd amitől a legjobban félsz. Ez az amit a legtöbbet kritzizálsz, amire a legjobban fújsz, megvetsz, amiről a legindulatosabban tudsz beszélni, mikor elkezdesz róla beszélni észreveheted ahogy erősödik a hangod, talán kiabálsz is, vagy arról hencegsz a legtöbbet, ezt látod meg a másikban hibaként, ezt utálod a másikban. Ha ezeket megfigyeled, megtalálod magadban saját Gorgódat és ez nemcsak nagyon sokmindenre ad választ, megadja az alapot is a következő évek munkáihoz. Érdemes vele foglalkozni és megfigyelni magadon.
 
Így figyeld meg a mai és holnapi napokat (április 25-26). Merkúr megérkezik az Algol csillaghoz (ő Gorgó) holnap, április 26-án, tehát ha kiváncsiskodsz, nyitott vagy, éber vagy, akkor feltárhatja magát Gorgód. Aztán majd jön a Nap május 17-én, akkor meg is láthatod, feljön a felszínre. Most figyeld meg, akár írd le amit megfigyeltél, hogy ne felejtsd el, és majd figyeld május közepén a történéseket, abban meg is láthatod.
 
Szóval ki Gorgód?
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6017815885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu