Abszolút mély igazságok ideje, még mindig Jupiterről
2022. április 13. írta: Csillagtenger

Abszolút mély igazságok ideje, még mindig Jupiterről

Egy gondolat azzal kapcsolatosan, hogy Jupiter már távolodik Neptunusztól és érkezik hamarosan a tüzes kos jelébe. Érdemes még mindig odafigyelni rá.
Jupiter feltárta ki hol tart saját fejlődési útján, ez annyiban változó egyénileg, illetve hogy milyen mélységeiben és formában hozta el ezt neked, hogy életednek melyik életterületén történt, tehát hol dolgozik Jupiter Neptunusszal, hol van a halak birodalma, van-e ott radix bolygód, illetve nagyon erősen benne van az is hol áll az alapképletben a Jupitered. Ezek összetett folyamatok, mindenkinek egyéni, de mindenképpen feltárta az igazságot, amire nagyon nagy szükség van a jövőt nézve.
Tehát így most már a történések fényében, mert most már ebből megyünk kifelé, elkezdi Jupiter ezt kihozni nekünk, ez mindenképpen az egyik következő lépés. Ezzel a ’Neptunusz naplóval’ kapcsolatosan merült ez most fel nekem, ennek a folyamatnak a részeként, mert ez a Jupiter-Neptunusz együttállás tényleg egy annyira nagyon erős energia volt, nem nagyon tudom szavakkal igazán kifejezni, túlmutat mindenen, hogy ezt kezd el figyelni. Eddig azt figyelted, ahogy ez befelé történt, most figyeld meg ahogy ez elkezd kifelé megnyilvánulni, főleg hogy Jupiter már halad a tüzes kos jegye felé. Hogyan reagálsz a jupiteri minőségeidben, egyáltaláln érted-e hogy milyen tanításokat hozott, milyen igazságokat tárt fel. Ez lesz egy következő lépcső, amit azért javaslok hogy írj le, mert mindenre meg fog jönni később a magyarázat, a megértés. Elindultunk ezen az úton, meglesznek rá a válaszok, de jó ha leírod, hogy ne vesszen el.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7617807035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu