Elindulunk a belső világunkba és belépünk az Angyali birodalomba – 2020. szeptember 22.
2020. szeptember 20. írta: Csillagtenger

Elindulunk a belső világunkba és belépünk az Angyali birodalomba – 2020. szeptember 22.

A Nap 2020. szeptember 22-én kedden eléri a mérleg nulla fokát, az őszi napéjegyenlőség pontját. Ezen a napon, egészen pontosan 15:22-kor egyensúlyban van a két világ, egyszerre vagy tudatos isteni és fizikai létezésedre, mert ez az a pont, ahol a Felettes Ént szimbolizáló ekvátor és a földi világot megjelenítő ekliptika találkozik. Azzal, hogy a Nap, a rendszerünk központi csillaga, energiája ér ide, összehozza a kettőt. Ebben a pillanatban, ha elcsendesedsz, Apollon felé fordulsz (DNY-i irány), bár úgyis látod az égen ha nincs éppen felhő, és befelé figyelsz, megérinthet lelked ereje, érezheted saját magadat teljes teljességedben. Ezekre a pillanatokra nincsenek is szavak.

És innentől kezdve, a következő pillanattól, már a mélységek birodalmába lép be a fény, vagyis elindulunk belső világunkba. Innentől valóban nem az számít mi van kint, ami segít abban, hogy a külvilági illúziókkal átitatott energiáktól távol tudjuk tartani magunkat. A fény létbetörésének pillanatáig, ami majd 2021. március 20-án lesz, a fókusz tehát a belső világon van. Elindul az ősz, a betakarítás, rendezés, az elcsendesedés ideje.

Ezzel a Nap belépett a Szűz csillagképébe, aminek üzenete ezen az őszön nagyon hangsúlyos lesz. Merkúr már benne jár, és majd Vénusz is érkezik, a köztük lévő távolság miatt idén hosszasan járnak itt, majd november közepén hagyják el végleg. A Szűz a rendezés energiája, az úgynevezett karmaletétel, amikor úgy hagyjuk hátra a múltat, és a benne lévő, nem fénynek megfelelő dolgainkat, hogy azokat feldolgoztuk, megértettük, elrendeztük. Ez visz tovább minket azon jövő felé, ahol már csak a fény dominál, hogy ebből lépjünk tovább a fizikain túlra. És ez az energia nemcsak ezért hangsúlyos. Itt indult el egy energiaszál egy bizonyos idővel ezelőtt, ami legutóbbi felfedezésem, amikor elkezdődtek mindazon munkák, amiknek rendezését idén befejezhetjük. Akkor ha tudjuk miről szólt mindez. Valóban nagyon kiváltságos időkben élünk, a jelenleg leinkarnálódott lélek hatalmas segítséget kap az Univerzumtól. Csak rajtunk múlik élünk-e vele. És az ősz, ami most indul, ebben sok segítséget hoz. Ezen munkák elvégzésével valóban lezárhatunk minden karmikust, minden lehúzót, hogy tiszta lappal induljunk el az előttünk álló új jövő felé, ami már körvonalazódik (volt már erről szó sokszor).

És ami még nagyon fontos, beléptünk az Angyali energiamezőbe. Merkúr 2020. szeptember 21-én, hétfőn éri el az Angyali dimenziókaput, és lép be angyaltestvéreink birodalmába. És idén, ez is kivételesen hosszasan lesz aktív, egészen 2020. november 15-ig. Merkúr ugyanis az Angyalból kilépés előtti pillanatban fordul majd retrográdba, és jön vissza a Spicáig, ezáltal háromszor járja meg az utat. Ezzel tudja megvárni a Napot, akivel az Angyalban találkozik. Itt lesz a következő Nap-Merkúr együttállás, ami az utolsó a fény születése pillanatában, a téli napfordulókor, 2020. december 20-án, a Nyilas Al Nasi csillagánál felálló Nap-Merkúr együttállás előtt. A fény születése idén valóban egy koronát ad számunkra, isteni létünk és isteni tudatunk tudatosságát, ami azonnal el is indít minket egy magasabb dimenzióba, fel a Tejúton Isten-Anya ölébe, karjaiba.

Ehhez azonban célszerű végigvinni a ránk váró munkákat, minél tudatosabban. De kapunk hozzá segítséget Angyaltestvéreinktől, tehát már most, holnaptól (már most is él az energia), kapcsolódjunk hozzájuk, hívjuk, kérjük őket, mutassák az irányt, súgjanak, hiszen ők tudják, ők rendelkeznek mindazzal a tudással, ami számunkra le van szűkítve. De anno, amikor elindult az a fényszál, ami most fog megszületni, pont az ő vigyázó tekintetük, szeretetük, mosolyuk mellett, segítségével indult útnak. És most, ennyi eltelt év és munkák után, újra itt vannak, hogy átsegítsenek a célon. Már felsorakoztak, itt vannak velünk, dolgozzunk velük. Nem segíthetnek ha nem kérjük, forduljunk hát feléjük. Annyira erős most az erejük, használjuk ki, éljünk vele.

Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön végigmennie ezen az úton úgy, ahogyan az számára a legmegfelelőbb. Indulnak hát a belső munkák, fordítsuk figyelmünket isteni tudatosságunk felé. Ez a kulcs a szintlépéshez, ez vezet kifelé a szenvedésből, irányítottságból, félelmekből.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7216208046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu