Nemzeti imanapok – 2019. karácsony idején
2019. december 23. írta: Csillagtenger

Nemzeti imanapok – 2019. karácsony idején

Karácsony eleve a fény születésének pillanata, ami idén kivételesen erős, hiszen az ima bolygója Jupiter, aki a magyarság bolygója is, a fény elindulásának helyén táncol az égen a Nyilas csillagkép íja hegyénél, az Al Nasi csillagnál, aki az isteni világokkal való kapcsolatfelvétel lehetősége. Ezáltal kimondhatatlanul hatalmas ereje van most minden egyes elmondott imának, ami a fény elindításáról, megszületéséről, a tudatosodásról, iránymutatásról szól. Arról, ami pont a magyarok küldetése. Elindítani a fényt a szívekben, az országban, a világban. És pont ezen változások előtt állunk, amihez hatalmas segítséget kapunk az égiektől, de fontos az is, hogy mi magunk is tegyünk érte. Vagyis ha minél többen egyesével elindítjuk magunkból a szeretetet, összeadódik a mag népének ereje, és bármire képesek vagyunk. Ezért kérek mindenkit, aki érzi önmagában a hívást, függetlenül attól milyen sorsa van, álljon meg egy pillanatra a megadott időkben és saját szavaival mondjon el egy imát. Egy olyan imát, ami a szívedből jön. Közben érezd ahogy áradsz, adsz, adod a szereteted, akár elképzelheted azt is, hogy amit mondasz, azzal eléred a párod, családod, szomszédod, az egész város lakóinak szívét, onnan megy tovább a következő emberre, és szépen átfogja az egész országot, onnan tovább terjedve az egész világot, az Univerzumot, és mindent a fény hat át, abból táplálkozunk, a szeretet az irányadó.

 

És figyeld meg hogyan változik utána életed, függetlenül attól mi van kint. Ha fellobban benned a láng, a fény, nem lesz senki és semmi aki uralkodjon rajtad. Elsősorban önmagadon segítesz ezzel, de ezzel együtt mindenkin. És a cél a boldog, harmónikus élet.

 

Az ima időpontjai 2019. december 26. 8:28, ekkor a Holddal áll együtt Jupiter, majd 2019. december 27. 19:09, ekkor a Nappal áll együtt, majd 2020. január 2. 17:31 ekkor pedig Merkúrral. Mindhárom esetben kezd a megadott időpontok előtt egy-két perccel, hogy rá tudj hangolódni, a szertartás, az ima ideje viszont tartson minimum 10 percig. Gyújts egy gyertyát, nyisd ki a szíved és csak mondd amit érzel. Nem baj ha tovább tart, csak töltse ki a 10 percet.

 

Köszönöm mindenki nevében.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9015363840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu