Nap-Plútó kvadrát – 2019. október 14.
2019. október 13. írta: Csillagtenger

Nap-Plútó kvadrát – 2019. október 14.

A vasárnap esti Teliholdat követő hétfő reggeli órákban lesz egzakt a Nap és Plútó teremtő kapcsolata. Ez lehetőséget ad arra, hogy az eddigi életedet teljesen megváltoztasd. Ez a teljes átminősítés ideje. Akkora erő ez, amivel kinyithatod a kaput egy másik dimenzió felé és szintet léphetsz. Ha tehát megszületett a döntés a hétvégén, hogy elkezded új életedet, ma megkapod a lehetőséget rá, hogy beindítsd. De ez valóban akkora erő, ami mindent átváltoztat, már nem arról szól, hogy majd valamikor, és de jó lenne, itt már tenni kell. Vagy az élet visz bele.

A Nap a Szűz csillagkép jövő felé induló lábában áll, a Plútó a fény születésének energiájában a Nyilas csillagaiban. Itt most valóban egy új felé indulsz. Érzed magadban ehhez az erőt? Érzed ahogy nő benned az elhatározás, az akarat, hogy igenis kezembe veszem az irányítást? Figyeld az eseményeket, az életed, a lehetőségeket, és bármi ami szembejön, ragadd meg, menj bele. Lehet, hogy jönnek olyan helyzetek, ahol próbára tesz az élet, hogy mered-e. Mert ha kicsiben nem megy, hogy gondolod hogy nagyban menni fog? Vagyis légy bátor, kezdeményező, lelkes, merd kimondani, megtenni. Minden kis sikerből előbb-utóbb nagy lesz. Nagy próbatételek napja, eldőlhet hol is állsz.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4515221458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu