Mindent teremtő hétvége – 2019. március 30-31.
2019. március 29. írta: Csillagtenger

Mindent teremtő hétvége – 2019. március 30-31.

Nagyon termékeny hétvégénk lesz, mert a Mars belép a Plejádok csillagaiba szombat reggel és egészen vasárnap estig itt táncol. Ez egy abszolút teremtő időszak, hiszen a Mars a férfi behatoló teremtő erő, a létrehozó energia, a Plejádok az isteni szerelmi fészek, ráadásul a Vénusz, a szerelem hercegnő a halakban jár, ami a mennyei szerelem ideje, és van a Mars és Vénusz között egy teremtő fényszög. Érzitek az isteni teremtő erőt ami ebben rejlik? Itt most, ezen a hétvégén valóban bármi (mondom, BÁRMI) megvalósulhat, megteremtődik, tökéletes idő például a gyermeknemzésre, akinek ilyen tervei vannak, most próbálkozzon. De amit már egy ideje szeretnél elindítani, most kezdj bele, csináld, add meg a kezdő löketet, tedd meg az első lépést. Most kérd meg a barátnőd kezét, tedd le az alapkövet, írd alá a szerződést, stb, stb, stb, ugyanis hatalmas erőket indít be a Mars. Ami most beindul, már május közepétől akár látható eredményt is hozhat. Tehát hajrá, élvezzétek, használjátok ki ezt a hétvégét.

 

Valóban nagy erők vannak mozgásban, a Nap is vidáman lubickol a kos zodiákusában a Mars uralma alatt. A Nap maga is cselekvő erő, és ezzel az abszolút teremtő energiával feltöltött Marssal irányítva, valóban el lehet indítani dolgokat. Mivel a Nap mögött még a Halak csillagkép ragyog, ami a lezárás stációja, ez a hétvége arra is kiváló, hogy a visszatérő helyzeteket, lezárandó, megoldandó dolgokat is elrendezd, mert abból egy magasabb minőség felé lehet elindulni, hiszen a Nap halad az Uránusz irányába, akivel április közepén találkozva együtt lépnek be a Kos csillagaiba és kezdenek el egy új kört. Vagyis ami most ezen a hétvégén elindul, azzal valóban szintet léphetünk.

 

Egy dologra kell viszont nagyon figyelni. A Merkúr a Neptunusszal áll együtt a halakban, ami a misztka, a láthatatlan birodalma, tehát nagyon figyelj oda, mire gondolsz miközben teremtesz, mert a legkisebb negativitás, önromboló gondolat, lehúzó dolog, bármilyen kétely is vele teremtődik. Ne úgy indíts útjára dolgokat, hogy ott motoszkál benned, hogy ’úgysem sikerül’ vagy hasonlók, mert azt beleteremted.

 

Még egy gondolat, ha ismered a képleted, nézd meg van-e a bika 29-ikrek 1 fokán vagy vele szemben a skorpió 29-nyilas 1 fokán bolygód vagy tengelyed, mert azok kapnak most hatalmas löketet a Mars által. Ezeket az erőket ezen a hétvégén abszolút be tudod indítani, érdemes is esetleg olyan típusú dologba belevágnod, ami ezzel az energiával kapcsolatos, mert segíted vele sorsod alakulását.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2314726785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu