Jó időket élünk
2018. november 22. írta: Csillagtenger

Jó időket élünk

Négy bolygó, a Vénusz, a Jupiter, a Szaturnusz, és a Neptunusz otthon van, vagyis saját jegyében jár jelenleg. Ez nagyon jó arány, mert majdnem a bolygók fele (4 a 10-ből) harmónikusan működik. Így teremtő erőink nagyrészét könnyebben tudjuk magas szinten tartani és megélni. Ha ezt hozzáadjuk a nyilas kiáradó erejéhez, valóban remek időszakban járunk, sokkal könnyebben tudunk megvalósítani dolgokat. Hiszen tudjátok, a bolygók a bennünk lévő teremtőerők, akik sosem ártanak, csak működnek, viszont időnként megélhetjük őket nehezebbnek is, de azok mind tanítások. Most viszont uralmi helyzetükben harmónikusan működnek, így könnyebb velük a teremtés. Nézzük hát mit is tudunk most könnyebben megvalósítani.

A Vénusz által aki a mérleg jelében jár, könnyebben észreveszed a szépet, jobban igényled a lágy, finom, nőies dolgokat. Párkapcsolataid, emberi kapcsolataid harmónikusabbak, szerelmesebb vagy, kedvesebb vagy a másikkal. Kreatívabb vagy, könnyebben jönnek alkotói megérzéseid, hamarabb megvalósulnak kezed között a dolgok. Minden lágyabb, telítettebb, érzékibb.

A Jupiter által, aki a nyilas jelébe lépett, könnyebben tudod árasztani a szeretetet, ilyenkor jobban árad a bőség is (ha tudod melyik házadban van, jobban is tudod fókuszálni arra az életterületedre). Ebben az időszakban kiáradóbb vagy, könnyebben tudod felvenni a kapcsolatot a felsőbb világokkal (Jupiter delelésekor elmondott ima ereje sokkal nagyobb), ez az az időszak, amikor nagyobb távlatokban tudsz gondolkodni, könnyebben tudsz előre tervezni, akár egy következő 12 éves ciklust jobban meg tudsz tervezni, mert az ilyenkor elindított dolgok nagyobb támogatást kapnak. De ez az időszak támogatott egy nagyobb utazásra is. Ha van ilyen terved, most vágj bele, csodás élményekkel gazdagodhatsz. De ilyen utazás lehet egy meditáció is, most a meditációs élmények is sokkal erősebbek, mélyebb megéléseid lehetnek (mivel a Neptunusz is otthon van a halakban, ez kiemelten igaz).

A harmadik uralmi bolygó a Szaturnusz aki a bakban jár. A Nagymester is otthon van, így sokkal könnyebben ülteti gyakorlatba a tapasztalásokat, a korábban megtanult dolgokat. Most „alacsonyabb” a korlát, nem futsz olyan sok nehézségbe, vagy ha mégis jönnek a kihívások, hamarabb meg tudod oldani őket. Rugalmasabb vagy, türelmesebb másokkal, magaddal, több időd van önmagadra, vagy a számodra fontos dolgokra. Az idő valahogy neked dolgozik, le tudsz lassulni, ilyenkor észreveheted, hogy akkor is odaérsz időre ahová menned kell ha nem rohantál. Meg tudod lépni azokat a lépéseket amiknek eljött az ideje, és nem rohansz fejestül valamibe, aminek még nincs itt az ideje. A számodra szent dolgokkal foglalkozol elsősorban, koncentrált vagy, jobban tudod tartani a fókuszt a fontos dolgokra. Amelyik életterületeden jár, ott most valamit segít megvalósítani, léphetsz egyet felfelé.

És végül a Neptunusz a halakban jár, aki által ’Egy’-ben vagy. Általa belekerülsz az áramlásba, vagyis akkor történnek a dolgok amikor annak elrendelt ideje van. Lelked mélyére figyelsz, a sugallataidat követed, mert meghallod őket, és nem kételkedsz bennük, érzed és tudod, hogy mi a valóságos. Áramlasz, szerelemben vagy a létezéssel, teljesen fel tudsz oldódni, át tudod adni magad az érzelmeidnek és a szavakon túl tudod kimutatni, áramoltatni. Egy vagy mindenkivel és mindennel, lélekből működsz, egy-egy meditációban teljesen át tudod magad adni és csodálatos megéléseid vannak.

És valljuk be, a karácsony előtti utolsó rohanásban ez nagyon nagyon nagy ajándék mindannyiunk számára. Nem kell mást csinálni, csak felpattanni ezekre az energiákra és megélni őket. Hagyd, hogy megtörténjenek. A fent felsoroltak a bolygók magas megélései, lehet nem mindenki érzi így, de akkor legyen ez a cél, hiszen a cél az Egy.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7214386978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu