Jupiter-Felszálló Holdcsomópont együttállás – 2023. június 2.
2023. június 02. írta: Csillagtenger

Jupiter-Felszálló Holdcsomópont együttállás – 2023. június 2.

A májusi hatalmas energiák igen nagy változást hoztak életünkben, bár ennek kézzel fogható történéseit ezután kezdjük majd észrevenni. Mindenképpen várható mindenki életében valami nagy változás, mert ez a két hét hatalmas erővel érkezett.

Az élet azonban lépked tovább, egyik gyönyörű hatásból a másikba, amiből most az egyik igazán meghatározó Jupiter Felszálló Holdcsomóponttal való együttállása, amiben az isteni tűz mutatja meg magát.

Az a tűz, vagyis szellemi vezetőd, aki 2023. május 15-én tudatosodott, amikor Jupiter elérte a Felfelé Úszó Halak fonalát. A Felfelé Úszó Halak fonalához érkező Jupiter, ahogy erről már többször is írtam, önmagában egy kiemelt pillanat, ami ráadásul egy Mars-Plútó kvadráttal egyidőben törént, ezáltal még hatékonyabb, erősebb hatású volt. Már az kiemelt ebben az energiában, hogy Jupiter azután érkezett a kiemelkedés pontjához, hogy 2022. április 12-én megmerítkezett a lélek legmélyén, a halak-Halak mélységeiben fürdőző Neptunusszal, ezáltal az istenember (Jupiter) megtalálta önmaga valódiságát (Neptunusz), amit elmélyített önmagában, de már tudatosan. Ez tört a felszínre a Felfelé Úszó Halak fonalán, Rák és Nyilas/Bak csillagai támogatásával. Ezzel egy olyan új szint, új sík, új élet indul, az önmagára tudatos isteni saját szellemi vezérletével. Ezt igazán kifejezni sem lehet.

Ez az emberi tudatosság egy olyan újabb szintje, ahol eddig még nem jártunk, ezáltal egyikőnk sem tudja teljességében, hogy mi ez, de mégis mindenki érzi, érti, éli, csak mindenki a maga módján, maga megélései által. De mindenképpen nyit minket egy másik látásmód felé, amivel meglátjuk az életet az életben, vagyis elkezdjük értelmezni, látni, megérteni a láthatatlant. Ez az igazán hatalmas erő.

És ez szinte egyidőben azzal, hogy Jupiter találkozik a Felszálló Holdcsomóponttal már a Kos feje csillagaiban, ezáltal ami feltört, amihez a Felszálló még további segítséget és megértést ad, a Kos fejében meg is mutatja azt az új irányt, ami egyébként már Uránusszal néhány éve rajzolgatja magát.

A Felszálló Holdcsomópont nem csillag, nem bolygó, ő egy út. Az az út, amikor a belső felszínre tör. Az a belső, ami eddig bent formálódott, érlelődött, tudatosodott, eddig a csendben, hogy megmaradjon a fókusz, de mikor eljön az ideje megmutassa magát. És ő visszafelé halad, tehát ahhoz, hogy elérje a Kos feje csillagait, végig kellett jöjjön a Kos egészén, ahol egyébként Uránusz is munkálkodik, tehát nemcsak bentről hozza, hanem kintről is, Uránusztól, ahová Jupiter is igyekszik, vagyis benne is ott van az a belső amit Jupiter hoz Neptunusztól, de ő a jövőt is ismeri, hiszen onnan jön. Jupiter pedig egy más látásmód, akivel a hegy tetejéről nézed az utad, tehát teljességében látod, nem tűnik el a cél a kanyarban, általa az út mindig egészben van előtted, tehát az a gondolkodás, szellemiség, aki eleve mindent fentről látsz, aki ráadásul úgy érkezik meg a Felszállóhoz a Kosba, hogy közben megmászott egy magasabb hegyet, ahonnan még jobb a kilátás. És ő itt a bolygó, ő valósítja meg az újat de a Felszállóban lévő tudás segítségével. És mit is? Egy valóban más szintű világot, mert a Kos az új út meglátásának energiája, ahogy kitűzzük az új célokat, megfogalmazzuk az új tervet, az új életet, az új irányt, hozzá a feladatokat, lehetőségeket, de mindezt most egy teljesen más síkon.

Vagyis a Jupiter-Felszálló a Kos fejében tudod mit jelent? Az a belső, amiben ott a bizonyosság, a megcáfolhatatlan isteni erő, ami most fel is tárja magát, de már teljes bizonyossággal, hogy végre el is induljon az életedben egy olyan élet, ahol te irányítasz, minden úgy alakul ahogy azt te akarod.

Ez most utat tör, ebben eleve ott a cél, de hozzá a megoldás, ez innentől életre kel, természetesen formálódik tovább, mert a cél amennyire kitűzött, annyira képlékeny, hiszen mindig minden változásban van, de itt most pályára kerültünk. Begyorsulnak majd mostantól az események, egyre érezhetőbb lesz ahogy bontja, alakítja magát az az új élet, új út, amiben már egy teljesen más tudatossággal indulsz. A Jupiter-Felszálló Holdcsomópont lényege tehát, hogy meglásd ezt az új irányt, mert ezt tudod innentől tudatosan építeni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6418137784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu