Vénusz-Uránusz együttállás – 2023. március 31.
2023. március 30. írta: Csillagtenger

Vénusz-Uránusz együttállás – 2023. március 31.

Vénusz a teremtés, Uránusz a bolondság, kettősük az élet, az élmények valódi megélésének lehetősége egyszerre isteni és földi síkon, amikor valahogy minden valódi élmény, élvezet. Ebben az együttállásban benne van a pillanat, amiért élni érdemes, amikor rájövünk arra, hogy minden csodálatos, minden azért van, hogy megéljük, átéljük, megízleljük, megérintsük, átöleljük, meghalljuk, elénekeljük.

Mi másnak van értelme, mint az élménynek, hogy éljük az életet annak minden bájával, szerelmével, tisztaságával, csodájával, vagy a benne lévő kis butaságainkkal, bénázásainkkal, ami szintén az élet része, az is lehetőség a megélésre. Az ő kapcsolódásukban ez mind benne van, de azzal, hogy mindez a bika jegyében teljesedik ki, ahol Vénusz ráadásul otthon van, ő itt a legélőbb, legtermékenyebb, még szerelmetesebbé, termékenyebbé teszi a pillanatot, vagyis adja azt az élményt, hogy élni jó.

Igazán nem is beszélni kell erről az energiáról, hanem megélni. Szóval menj, és élj. Használd a testiséget, annak minden lehetőségét amit Földanya, a földi lét kínál, hiszen ezért vagy itt.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5818084380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu