Mars jegyváltása és az ezzel elinduló energetika
2023. március 28. írta: Csillagtenger

Mars jegyváltása és az ezzel elinduló energetika

Elmaradoztam kicsit az írásokkal, mert nagy átalakulásokban vagyok és máshol volt a fókuszom. Közben Plútó átlépett a vízöntőbe, ami egy hatalmas lépés. Ez akkora nagy dolog, hogy igazából nem is írásban hanem hanganyagban fogom átadni, mert nem lehet leírni a mélységét, az össz üzenetét egy FB írásban. Még kis türelmet kérek, hamarosan hozom.

Plútó mellett a másik erőbolygónk, Mars is jegyet váltott, elérte a rák nulla fokát, így idén elsőként elérte a nyári napforduló pontját, a fénymaximum energiáját, amivel átbukott a csúcson és elindít bennünket a belső világunk felé. Ez mindig egy fontos pillanata életünknek, a fókusz elkezd befelé fordulni, ami a következő években Szaturnusz halakban való haladása miatt amúgy is kiemelt. Ez így együtt nagyon érdekes hatás, nemcsak azért mert mindkét erőbolygónk egyszerre váltott jegyet ezzel energetikát (Plútó földesből levegősbe, Mars levegősből vizesbe), hanem mert közben a gyorsbolygók éppen most léptek át a kos nullán, a születés pontján. Tehát egyszerre van befelé figyelés és ébredés. Vagyis mire való ébredés ez?

Mars fordulása által megszűnik az is, hogy az összes bolygónk emelkedő íven halad, ami a téli napfordulós Újholdtól kezdve volt így, vagyis már nemcsak az építkezés történik, hanem az ezáltali belső munka is elindul. Még mindig Mars van a bolygóvonat élén, ő húz minket, de már elindított befelé. És érdekesség, hogy Plútó zárja ezt a bolygóvonatot, aki szintén épp egy lépésben van, egy hatalmas lépésben, és ezzel tol minket. Ez nagyon beszédes, érdekes megéléseket hozhat, de mutatja is a fókuszt, az irányt.

Mars ezen lépésével csillagképet is vált, lassan kilép Nimródból (március 31), bár pont ma (március 28. 15:19) egyesül az éppen rákba lépő, ezáltal uralmi Holddal Nimród Tejútra felnyúló kezénél. Ez egy fontos pillanat, nemcsak mert együtt lépnek be ezáltal az Ikrek csillagképébe Castor lábához, hanem mert mindez Merkúr-Jupiter szintén ma egzakt (március 28. 8:50) együttállásával kvintil kapcsolódásban történik. Merkúr-Jupiter a Halak csillagképében járnak, ott, ahol Jupiter maga volt mikor tavaly Merkúrral abban a fontos oppozícióban részt vett (2022. szept-okt). Ott abban a szembenállásban, amiről akkor sokat beszéltem az isteni-földi tudatosságod szintje derült ki, ami a mai együttállásukkal meg is mutatja magát. Merkúr-Jupiter ugyanis poláris párok, az ő kapcsolódásukban benne van a földi és isteni tudás egysége, ami tavaly ’tesztelődött’, ma megmutatja mennyire van meg. És ez kapcsolódik a Hold-Mars kettőséhez, akik éppen hozzák le az isteni tudást és lépnek Castor lábával a földi útra. Érted mi zajlik itt?

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2418082668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu