Vénusz tolta meg Marsot
2023. február 05. írta: Csillagtenger

Vénusz tolta meg Marsot

Hűűű, ebben a pillanatban értettem meg a Vénusz-Mars kvadrátban Vénusz toló ereje a lényeg.

Vénusz és Mars munkája nagyon szorosan hat egymásra nemcsak mert ők életünk teremtő erői, hanem mert igazán ők mutatják meg, hogy milyen jelenlegi szinten vagy és abból merre indulsz és mi is ezáltal a megérkezés. Ez már egy más olvasata az ő működésüknek és ez már nagyon messze is visz, de a lényeg, hogy a mostani Vénusz-Mars kvadrátban ha volt feszültség az életedben, abba gondolj bele, hogy mi lehet az, ami felé már egy ideje lépkednél de valami miatt visszafogtad magad ezáltal feszültél belül amit talán észre sem vettél, vagy akár kifelé robbantál amivel pusztítottál is.

Gondold át volt-e ilyen a napokban, kerültél-e a bármilyen veszekedős helyzetbe. Ott van a tanítás. Az a helyzet mutatja meg hol tartasz éppen és hova indulnál belőle, amit nem tudsz vagy mersz megtenni, vagy még nem tudod hogyan. Ez az energia efelé tolna, ami ha minden simán alakult és nem volt feszültség a napokban azt jelenti, hogy járod azt az utat, a helyeden vagy, ha viszont volt, akkor segítene kitörni belőle. A lényeg, hogy megértsd, és hagyd hogy vigyen az energia, most ad neked igazán elinduló erőt amivel a küzdelem is megszűnik és meg is érkezel vagyis ismét megoldottál, megfejlődtél valamit. De ha nincs elindulás, nincs megérkezés. És most nagy tolóerőt kapunk az elinduláshoz.

Vagyis ebben a kvadrátban nem Mars húzó ereje a lényeg szerintem, hanem Vénusz toló ereje, főleg, hogy a halak záró jegyében van, mert ebben van a valódi megértés általi kiemelkedés, továbblépés lehetősége amit Mars végig is tud vinni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9218041754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu