Nagybolygók jegy és csillagképi váltása
2023. január 31. írta: Csillagtenger

Nagybolygók jegy és csillagképi váltása

Mikor egy bolygó jegyet vált is nagy változásokat hoz életünkben, de azt a hétköznapi megélésekben. Mikor csillagképet vált, azzal más szellemiséget hoz be számunkra. Mikor ezt egy nagybolygó teszi, az még nagyobb lépés, hiszen ők lassabban mozognak, ezért mélyrehatóbb a változás amit ezzel behoznak életünkbe. Mikor ezt több nagybolygó teszi szinte egyidőben, az pedig úgy már igazi lehetőségeket ad számunkra. Egy ilyen időszakban vagyunk most éppen.

Jupiter kezdte, ő 2022-ben végigszaladt a halak jegyén, belépett a kos jegyébe, és belépett a Halak csillagaiba is. Ő a leggyorsabb a nagybolygók között, 2026-ra, mire mindennel végzünk, ő már végighaladt a Kos csillagain, belép a Bika csillagképébe is, ezzel eléri az ikrek jegyét is 2024. májusában.

Plútó és Szaturnusz a két másképp, de külön-külön is minőségi változást hozó nagybolygónk egyidőben vált mind jegyet és csillagképet. Ez is önmagában hatalmas dolog. Szaturnusz most lép ki a Bak csillagképéből (2023. jan), amivel marad csak a Vízöntő csillagaiban, hiszen két csillagkép összeér, majd 2024-2025 között a Halak csillagképeit is eléri, ezzel a Vízöntő csillagaiból kilép. A hétköznapok síkján is hoz változást, hiszen átlép a halak jegyébe (2023. már) majd a kos jegyébe (2025. máj-2026. feb között). Plútó szintén most lép ki a Nyilas csillagaiból (2023. jan) és elindul a Bak csillagképe felé ahová 2024. ápr-2025. dec között ér el, mert ő nagyon lassú és van is némi rés a két csillagkép között. De közben a bak jegyéből átlép a vízöntő jegyébe is ami szintén egy folyamat lesz (2023. már-2024. nov között – 2x is visszalép a bakba).

Neptunusz Szaturnusszal mozdul majd együtt, hiszen egyszerre lépnek át a kos jegyébe (2025. már-2026. jan között), de addig Neptunusz nem vált sem jegyet sem csillagképet hiszen már 2022. óta bent van a Halak csillagaiban és ott is marad 2038-2039-ig. Uránusz pedig Jupiterrel mozdul együtt, együtt lépnek majd ki a Kos csillagaiból és lépnek be a Bika csillagaiba (2024. ápr), ami után Uránusz kicsit lemarad Jupitertől de ő is megérkezik az ikrek jegyébe 2025. júl-2026. ápr között.

Érezhető tehát, hogy az előttünk álló néhány év milyen nagy erejű változásokat hoz mind a hétköznapi és isteni szintjeinken is. Egy-egy nagybolygó váltása is nagy változást hoz, és most mind egyidőben dolgozik. Ezt nem tudjuk nem észrevenni, főleg úgy, hogy a Szaturnusz mindeközben a halak jegyében lesz, ami önmagában egy nagyon jelentős időszak életünkben. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a nagybolygók váltása addigra játszódik le, mikor Szaturnusz és Neptunusz együtt lépnek ki a halak jegyéből. Ez sem véletlen.

Mindennek van egy csodálatos össz üzenete, egyszerre van benne a magunkba érkezés tudatosodása  és ezzel az új szintekre való elindulás mind hétköznapi és isteni szinteken. Ez szavakon túli és hatalmas lehetőségeket rejteget.

Azért gondoltam most ezt megosztani, mert a halak Szaturnusz nagyon más megéléseket fog hozni, amiben lehet abszolút félelem és kilátástalanság, de talán mindennek tudata mindenkit átsegít, hiszen akár tudjuk akár nem, mindenkire hat ez a folyamat, mindenkit emel, mindenkit tudatosít, amit ha tudsz hogy történik, még magasabb szinten, számodra még megfelelőbben tudod meglépni függetlenül a látható világban való történésektől.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3018038326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu