A Szent Korona ereje
2022. december 09. írta: Csillagtenger

A Szent Korona ereje

Megérkeztünk az év azon magasztos pillanatához, amikor a bolygók elérve a legmélyebb pontot, a fény születése pontját elindulnak a Nyilas csillagaiban a fény felé, miközben áthaladnak a Nyilas védelmében megbújó Déli Korona csillagain (Merkúr dec 11-17. majd 2023. jan 8-28., Vénusz dec 15-21., Hold dec 23-24., Nap dec 28-jan 4.). Ezzel mintegy kihozzák a fényre a mi Szent Koronánk erejét és láthatóvá, könnyebben érzékelhetővé teszik. Szent Korona Őfelsége mindig velünk van, minden pillanatban bennünk dobban, szépen a háttérből, láthatatlanul vezet, neki nem kell láttatnia magát, az ő igazi ereje láthatatlanságában rejlik, mint az igazi táltosoknak. De ilyenkor előbújik, hogy kapcsolódni tudj vele, és tudatosítsd magadban ezt a mindennél tisztább és magasztosabb szent erőt. Mikor ’látható’, akkor ’koronáz’, hisz általa válsz azzá a fénykirállyá, akire már nem hat semmilyen ártó földi erő, még saját egod sem. Ezt elérni egy olyan magas szint, ami az elme nem ért, de szerintem idén a Jupiter kvadrátja a fény győzelme pontján segíthet ennek megértésében.

Érdemes tehát a következő időszakban tudatosan kapcsolódni a Szent Korona erejével, segíti az istenember megszületésének folyamatát. Ezek nagyon magas szintű és belső dolgok, csak megtörténni tudnak. Megkoronázódni egy belső folyamat eredménye, de ahhoz, hogy eljuss oda, meg kell tisztulnod hozzá. Az év ezen a szakaszán mindig kiderül mit kell még tenned, amit idén meg is láthatunk, mert minden egyszerre láttatja magát, Merkúr ugyanis már megérkezett a Koronához, Vénusz most lép át a téli napforduló pontján kvadrátban Jupiterrel, a Nap pedig még a Skorpió, a mélység birodalmában jár, de ő is érkezik. Aki tudatos tehát, észre tudja venni, hol tart a folyamatban, min kell változtatnia (ebben az utolsó Telihold is segített). Idén ráadásul hosszasan lesz aktív a Szent Korona ereje, mert Merkúr itt fordul, háromszor is végigsétál a Déli Korona csillagain, amivel megismétli Vénusz 2021. decemberében megtett hasonló útját. Ez így még kiemeltebbé és hangsúlyosabbá teszi ennek üzenetét és még inkább ide tereli figyelmünket.

Érdemes újra elővenni a Szent Korona meditációt, és újra hallgatni, vagy a magad módján kapcsolódni ehhez a szent erőhöz, hogy ezzel is támogasd ezt a folyamatot magadban.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6617998364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu