Teremtő mágia Merkúrral és Vénusszal
2022. december 07. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia Merkúrral és Vénusszal

Elérkeztünk az év azon részéhez, amikor gyorsbolygóink is elérik a téli napforduló pontját, ezzel a Nyilas Al Nasi csillagát és elindítanak a fény útján. Ez mindig kiemelt időszaka életünknek, ilyenkor ugyanis megláthatjuk, hogy hogyan teljesítettünk, mit tanultunk, hogyan lépünk tovább, melyik folyón keltünk át, de akármelyiken is, mindenképpen elindulunk a fény felé. Innentől már könnyebbek a napok, egyre több a napfény. Igaz még alszik a világ, de a belső már megszületett, és készül a létbetörésre.

És idén ez a kettő egyszerre történik, mert ahogy a gyorsbolygók megérkeznek a bak nulla, a fény születése pontjára, Jupiterrel kvadrát, teremtő kapcsolatba kerülnek a fény győzelme pontján. Az ilyenkor elindított teremtő mágiának ezáltal még nagyobb ereje van, hiszen a belső fényed az isteni fényeddel kapcsolódik, rögtön a fényre kerül és azonnal manifesztálódik. Minden, amit bent teremtesz, azonnal meg is mutatja magát. Abszolút teremtő erő.

Négy ilyen lehetőség indul idén, ebből Merkúrral és Vénusszal elsőként, majd a Nappal és Holddal később, de még akkor is tart az első kettő, tehát lesz néhány nap mikor egyszerre négy dolgot is teremthetsz, ami Jupiter által fényre is tör. Mekkora hatalmas lehetőség ez.

Merkúr december 7-én éri el az Al Nasi csillagot, de ez az éjszaka közepén történik, vele éjszaka nem teremtünk, ezért meg kell várni a másnapi ébredését. A vele elindított mágis dec 8-án 8:38-kor indul kelet felé fordulva és Hermészt szólítsd meg. A Merkúr mágia dec 28-ig tart, a napkelte pillanata a legmegfelelőbb, mindig kelet felé fordulva.

Vénusz december 11-én 10:58-kor éri el az Al Nasi csillagot, a vele kapcsolatos mágiát ekkor indítsd, szintén kelet felé fordulva, és Aphroditét szólítsd meg. A Vénusz mágia utolsó napja 2022. december 31.

Mivel kettő fut egyidőben, kezdd Hermésszel, őt hívd be, mondd el neki kérésed, majd azokon a napokon mikor mindkettőt csinálod már, azután hogy végeztél Hermésszel, szólítsd Aphroditét és neki is mondd el kérésed, tehát nem kell megszakítatni és újra kezdeni. De mind a két teremtésnél szólítsd Zeusz is, hiszen Jupiter által ő is jelen van. Mikor befejezted, mindkettőjüknek, Zeusznak és az egész felső világnak köszönd meg. Hermész az istenek küldönce, mindent tud, vele ezzel kapcsolatosan érdemes teremteni, vagyis valami olyan tudást megkérni tőle, amit már régóta szeretnél megszerezni. Aphrodité pedig a szerelem, szépség, termékenység istennője, vele a földi javakat, élményeket, az élet szépítését, a valamilyen anyagi, testi dologban való kiteljesedés megélését kérheted. Ezek csak ötletek, de érdemes egy ilyen erős mágiával valami igazán nagyot kérni, nem ’csak’ földi dolgot, de akármit is teremtesz, tartsd szem előtt, hogy az új istenember megszületését segíted elő, és ezt valahogy nagyon érezd át a mágia során, amikor manifesztálod magadban.

A mágia menetéről itt olvashatsz bővebben: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Csodálatos teremtést és a fény születésére való felkészülést kívánok.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2917996858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu