2023-as év előrejelzése
2022. december 07. írta: Csillagtenger

2023-as év előrejelzése

Készültem egy igen összefüggő, az előttünk álló folyamatot feltáró előjelzéssel, ami elsősorban a 2023-as évről szól, de közben mégsem csak, hiszen minden folyamat, igazán csak úgy lehet megérteni miben vagyunk, ha látjuk az egészet egyben.

Ez egy nem könnyű hanganyag, tudom, de pont ez a lényege, hogy kiemeljen. Hosszú, majdnem három órás, de képes anyag, vagyis mutatom a videóban amiről beszélek, így jobban érhető és könnyebben követhető. Feltárom ebben az előrejelzésben a folyamatot amiben vagyunk, és a lépéseket, amiket javaslok megtenni ahhoz, hogy ezt a számodra legmaximálisabban tudd megélni.

Egy univerzális változás küszöbén vagyunk, ilyen még nem volt az emberiség számára, mindennél nagyobb lesz, ezért is érezhetjük a teljes bizonytalanságot és kétségeket. Minden új kezdet némi bizonytalansággal jár, mert nem tudjuk mi következik, egy ekkora lépésnél ez még inkább megjelenhet, mind globálisan és mikroszinten saját életedben is. De ha ismered a hosszú távú célt, sokkal könnyebb a kisebb lépéseket is megtenni. Ebben segítek.

Ezáltal ez a hanganyag csak megvásárlás által elérhető, nem fog kikerülni megosztó oldalakra, ez annál sokkal több mindent tartalmaz. Mindenkinek szól, de mégiscsak annak, aki valóban hajlandó is a változásra, mert anélkül ez nem megy.

Az előadás az alábbi oldalon elérhető: https://csillagtenger.hu/termek/2023-as-ev-elorejelzese/

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3817996860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu