Uránusz oppozíció és Szaturnusz kvadrát a skorpió jegyéből – 2022. november 9-11.
2022. november 09. írta: Csillagtenger

Uránusz oppozíció és Szaturnusz kvadrát a skorpió jegyéből – 2022. november 9-11.

A megoldás mindig bent van az isteniben, hallgass mindig rá.

Azt hiszem ez a gondolat gyönyörűen leírja az előttünk álló néhány napban rejlő megoldásokat. A Nap-Merkúr együttállás a skorpió jegyéből és Mérleg csillagaiból kerül szembenállásba a Kos csillagaiban új utakra vivő Uránusszal és kavdrát kapcsolatba a Bak-Vízöntő múlt csillagaiban önmagad belső fényére tudatosító Szaturnusszal.

Nem kell mást értened és tudnod, hogy mindaz ami segíti ezt a fajta tudatos előrelépést azt saját belső erőid felismerése adja. Még mindig a skorpióban vagyunk, bármi is történik veled, azt befelé figyelve próbáld megérteni, saját szimbolikádon keresztül keresd a válaszokat. Légy éber, mert a skorpió mélysége képes berántani, de hagyd is hogy történik, ami történik, ne feszülj bele, mert az megdobálhat. Ha visznek az érzelmek, események, akkor képzeld azt, hogy örvényben vagy, de ne csak engedd, hogy vigyen ez az örvény a maga kedvére, vagyis az érzelmeidet ne engedd rombolni, hanem légy résen, hogy hova visz, mit mutat ez az örvény, vagyis azok az események, érzelmek, mert akkor látod és érted meg amit tanítani akar, és akkor tudsz belőle megértéssel kijönni ami elhozza a tudatosodást magadra és a számodra megfelelő új irányba való indulást.

Ha tehát rájössz, hogy a földi-isteni harmóniában van egymással, az egyik a másikat működteti és ebben van az emelkedés és az ezáltali fejlődés, akkor érkezel meg, akkor tudod meg ki vagy igazán és fogod tudni befordítani életed hajóját az ösztöni működésből a tudatos működésbe ami a mélységek helyett a fény felé visz. A mostani energiákban ennek a folyamata zajlik, ami a napokban (nov 5-11. a gyönyörű Teliholddal a közepén) most nagyon intenzív.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7417974088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu