Plútó fordulása – 2022. október 8.
2022. október 07. írta: Csillagtenger

Plútó fordulása – 2022. október 8.

Nagy bumm előtt állunk és szerintem jó értelemben. Plútó szombaton éjfélkor (okt 8.) újra földi pályára áll és beindítja a rakétáinkat. És most tényleg, mert elindul a vízöntő jegye felé, ahová 2023. március 23-án be is lép. Még nem marad bent, de elkezdi megmutatni milyen új szabad világ vár ránk.

A bak jegyében sétálgat 2008. óta, ahol ez a radikális erő is visszafogott, hiszen a bak a legnemesebb, legbölcsebb energiánk, ott még Plútó sem ficeghet a maga kedvére. A vízöntő viszont egy teljesen más minőség, a bak teljes ellentéte, a teljes szabadság, megújulás, új utakra lépés. Ott Plútó nagyon fog élni, főleg, hogy mikor végleg belép 2024. végén, nem sokkal utána az alatta dolgozó Uránusz átlép az ikrek levegős jegyébe (2025-2026 között), ahol ő is sokkal könnyedebb lesz a földes bika után, tehát abszolút támogatja Plútó felszabadító munkáját.

Plútó vízöntőbe átmenete 1,5 évbe telik (2024. novemberben lép át végleg), mert kétszer visszatáncol még a bakba, de már most ezzel az elindulásával elkezdődik egy nagy felszabadulás és ezzel földi létünk teljes átírása, hiszen a vízöntő az utolsó ’földi’ jegy és Plútó semmit nem csinál félgőzzel. Ezzel a két visszatáncával pedig segít még a megfelelő pályára lépni a bakban.

És akkor még nem is említettük, hogy az összes nagybolygónk jegyet vált a következő 5 évben, szépen egymás után lépésenként, ez azért zseniális mert nem egyszerre tolják a nyakunkba a változást, de szépen lépésenként mégis egy teljesen új világot segítenek építeni nekünk. Ebben kiemelkedő 2023. márciusa, amikor Szaturnusz és Plútó egyszerre lépnek.

Ha azt érezted az elmúlt kb. fél évben, hogy valahogy minden annyira sötét, annyira kusza, annyira kilátástalan, annyira bizonytalan volt, ez emiatt a nagy repülőrajt előtti csend miatt volt. Most van a felkészülés ideje. Minden évben egyszerre retrográd az összes nagybolygónk, ezt a visszafogottságot minden évben megéljük, de most azért volt ennyire erős, mert itt valami nagy készül. A rendszerszintű változást hozó nagybolygók csinálják a következő 4-5 év alatt, ami tűnhet úgy, hogy hosszú, emberi léptékkel a napi létünkhöz viszonyítva talán, de nem, ez gyors, és masszív, és csodálatos, hiszen mire végére érünk egy teljesen új világ érkezik. Az, amit te építesz. Mert ennek a lehetőségét kapod meg.

Azért kellett ez a ’bizonytalanság’, hogy felismerd még hol van dolgod, félelmed, hogy segítsenek ezen átmenni. És ezt most Plútó megtolja, már most érezheted, hogy könnyebben tudod meglépni, megoldani mindazt ami eddig olyan nehezen ment. És hamarosan Szaturnusz mester is követi. Jó lesz ez, jó idők jönnek, de persze azt tudnod kell, hogy azt kezded építeni ami benned van. Azért kell az a befelé figyelés, főleg, hogy a gyorsbolygók haladnak a skorpió jegye felé. Az ősz még sok munkát hoz de nagy segítség is ebben a folyamatban.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4617948732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu