Merkúr-Neptunusz szembenállás – 2022. augusztus 21.
2022. augusztus 20. írta: Csillagtenger

Merkúr-Neptunusz szembenállás – 2022. augusztus 21.

Egy nagyon fontos naphoz érkezünk. Érződik még Mars által a szeretet ereje, aki a Plejádok csillagbirodalmát készül elhagyni de közben szépen csendesen Merkúr is megérkezik Neptunusszal szemben. Az ő szembenállásuk augusztus 21-én 9:40-kor teljesedik ki, de már most is érezhető.

És ez a nagyon fontos, ugyanis most van rá lehetőséged, hogy megértsd azokat a történéseket, amik akkor voltak amikor Merkúr Neptunusszal együtt állt 2022. március 23-án. Vedd most elő Neptunusz naplódat, olvasd vissza az akkori bejegyzéseidet, és figyeld magad mi történik most. Neptunusz szerepe ott a mélységben sokkal de sokkal fontosabb mint ahogy azt szavakkal el lehetne mondani, de most megérthetsz belőle valamit.

Ha a csillagképi hátteret nézem, Merkúr a Szűz múlt, Neptunusz a Visszaúszó Halak fonalában haladva kerülnek szembe egymással, miközben Szaturnusz a Vízöntő múlt-Bak csillagaiban, Jupiter a Visszaúszó Halakban vándorol visszafelé. Ebben sokszorosan benne van a múlt és annak felismerése, mind a mélységekben, a lélek birodalmában, a láthatatlanban és mind a felszínen, a láthatóban, hogy hol van még olyan az életedben ami visszahúz a régibe, eszmék, gondolatiság ami nem enged továbblépni saját magad valódi énje felé. Az új szellemiség és vele az új ember megszületett már, de megvolt-e benne a szintlépés, vagy ugyanaz született vissza, ugyanazokkal az energiákkal, szellemiséggel, aki megy még egy kört. Ez is jó ha így van, de ott is lényeg, hogy tudod-e hogy így van, te akarod-e azt a kört, mert még tudod, hogy van dolgod, de most már máshogy akarod csinálni, vagy csak sodródsz tovább. Vagy megtörtént a szintlépés és már ott haladsz. Ez a három lehetőség adatik meg, és most megértheted te hol jársz ezen az úton.

Ami történt márciusban az volt az igazi, mert az annyira bent történt, azt nem tudja az ego elérni, felülírni. De csak akkor érted meg annak az üzeneteit, ha nem csak magát az akkori történést nézed, értelmezed, hanem a mögötte rejlő valódi üzeneteket. De most megérheted, mert most a külvilágban történik az, ami akkor belső dolog volt. Figyelj hát, jöhetnek megértések, amik azonnal a helyedre tesznek, és ezzel indulunk befelé, mert Merkúr aug 26-án eléri az őszpontot (mérleg nulla), ami a barlang felé vezető út első lépése és abszolút nem mindegy hogyan lépsz be oda. Ha most résen vagy, az a belső út sokkal de sokkal tudatosabb és kevésbé félelmetes lesz főleg, hogy most hozzájön a halak Szaturnusz időszaka is, tehát magaddal teszel jót ha figyelsz, olvasol a jelekből és változtatsz ahol kell.

Javaslom, hogy a mostani történéseket is írd fel, ebben már abszolút megláthatod a változást, és még mindig csak az elején járunk ennek a tudatosodási folyamatnak. Csodákat tudsz felfedezni ha figyelsz és ezek az apró dolgok sokat segítenek benne.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3217911815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu