Algol, Egység, küldetés mind egy napon – 2022. augusztus 14.
2022. augusztus 13. írta: Csillagtenger

Algol, Egység, küldetés mind egy napon – 2022. augusztus 14.

Hűű, nem semmi enerigák egy napon, három nagyon fontos és egymástól teljesen különböző hatás lesz érvényben vasárnap augusztus 14-én. Elsőként a Mars áll együtt az Algol csillaggal 12:13-kor, ez itt a gorgód véréből való merítés, majd Hold-Neptunusz együttállás lesz a halak-Halakban 13:58-kor ami a teljesség állapota és végül a Teliholdkor már alakulóban lévő Nap-Szaturnusz szembenállás teljesedik be 19:10-kor ami pedig a ’bakságodra’ való rálátás, vagyis hogy mennyire vagy tudatában a földi utadnak. Aki kicsit is ért az asztrológiához érti és érzi, hogy ez a nap annak a próbája, hogy kiderül, hogy a belső erőddel hogyan dolgozol.

A Gorgó vére ugyanis kétélű fegyver, hiszen két oldala van, és függően attól melyik oldalából veszel vért, természetfeletti erőkkel ruház fel, vagy pedig halálos, gyilkos mérget veszel magadhoz. A Mars, a kis hadvezér, akinek a lételeme a harc, ide megy le, le a barlangba, ezáltal biztos lehetsz benne hogy megküzdesz Gorgóddal, aminek a kimenetele rajtad múlik. Ezután elmerülsz lelked legmélyén, akár akarod, akár nem, vagyis valószínűsíthetően olyan hatások fognak érni, olyan helyzetekbe kerülsz, ami által kiderül, hogy hogyan alakult az a csata, majd pedig szerintem azonnal meg is jönnek a konkrétumok, személyek, helyzetek, események formájában, amik megmutatják hogyan oldod meg ezeket a helyzeteket, mennyire pattansz, robbansz, vagy mennyire vagy türelmes, megértő.

Vagyis ez a nap megmutatja elsőként mi van belül, mennyire vagy rendben bent, vagy van bent zűrzavar, félelem, mert a Gorgóddal való harc is aszerint alakul ahogyan te elindítod belső erődetl, és azért tökéletes mindez mert azonnal feltárul a külvilágban, a láthatóban, valódi élethelyzetek által, hogy mi van belül, mert megjönnek hozzá az élethelyzetek és azt is megláthatod, hogy erőből oldod meg, vagy szívből, szeretetből. De ahhoz, hogy tudd hol van még dolgod ha van még dolgod, figyelned kell, ezért van ez a nap, lehetőséget ad az önmegfigyelésre.

Nagyon impulzív nap és mégis nagyon lelkis nap. Én azt ajánlom, hogy csak csináld akármi is jön, ne állj ellen, hagyd hogy történjen, de légy tudatos, hogy utána át tudd gondolni, tudatosítani tudd tetteid belső indító erejét, mert ez a nap erre kiváló, és aki tudja hogy mi mozgatja, ő tud majd már bizonyossággal továbblépni, ami szerintem a leghatalmasabb erő.

Mert ne feledd, innen haladunk a halakságba, ahol a teljes káosz vagy a teljes béke vár, de hogy hogyan lépsz be oda, abszolút rajtad múlik. Viszont ott amivel szembe találod magad, az a saját igazi belső éned, aki akkor akár akarod, akár nem, feltárja magát és vele kell dolgoznod, mert Szaturnusz mester mellett nincs kibúvó, nincsenek kiskapuk.

Az ott bent egyébként egy csodavilág, az vár rád, de ahhoz előbb meg kell tudnod küzdeni saját mumusaiddal. Van viszont egy jó hírem, a hősök már mind megvívták ezeket a harcokat, csatákat, nincs már mumus, csak az akit te teremtesz magadnak. Ha ezt megérted, már legyőzted őket. De ezt csak te tudod megtenni. És ez a nap erre igazán kiváló, és a Nap-Szaturnusz szembenállás a nap végén erre tesz pecsétet. Szóval így menj bele ebbe a napba, és megfigyelheted hogy teljesen másként jössz ki belőle.

Aki vezeti a Neptunusz naplóját javaslom hogy írja le ennek a napnak a megéléseit.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8417907211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu