Teremtő mágia – 2022. augusztus 8.
2022. augusztus 08. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2022. augusztus 8.

Újabb teremtő mágia lehetősége indul augusztus 8-án 23:12 percor, mert a Hold újra visszatér a fény születése pontjához az Al Nasi csillaghoz. Igaz ez most egy igen késői óra, de érdemes fent maradni és kihasználni erejét, mert nagyon erős indító erő van benne, ugyanis ekkor a Plútó az MC-n, az Uránusz-Felszálló Holdcsomópont (még Mars orbiszban) együttállás az ASC-en lesz, a Vénusz pedig az IC-n, akinek szembenállása Plútóval már ekkor majdnem teljesen egzakt lesz. Hold önmaga nagyon erős, a pénteki kiteljedése előtti utolsó fázisban van. Tehát nemcsak a fény elindításának lehetősége van ebben, ez most a teljes sorskeresztünkre hatalmas kilövő, elindító erővel hat. Elsősorban mindenki saját maga életével kapcsolatosan teremtsen, de javaslom, hogy most merj nagyot álmodni és sorsod egészével, az életeddel, a létezéssel kapcsolatosan teremts.

A mágia kezdete 2022. augusztus 8. 23:12 perc DNY-i irány, de már néhány perccel korábban kezdd el a felkészülést, ráhangolódást. Most is a Holddal dolgozunk, tehát Artemis istennőt szólítsd meg, neki intézd kérésedet, amit majd további 20 napon át ismételj meg Napkeltekor kelet felé fordulva. A mágia utolsó napja augusztus 28. és minden nap ugyanazt teremtsd.

Aki még nem ismeri a mágia menetét, itt talál több információt hozzá: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Teremts magadnak egy igazán élhető, boldog világot.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8217903323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu