Vénusz-Szaturnusz kvadrát – 2022. június 18.
2022. június 19. írta: Csillagtenger

Vénusz-Szaturnusz kvadrát – 2022. június 18.

Vénusz-Szaturnusz kvadrát van jelenleg az égen, ami egy erős építő energia, a termékenység bolygója a gyakorlatba ületetés energiájával egy teremtő fényszögben kapcsolódik. Ez már önmagában egy nagyon erős teremtő energia. Igaz, az egzakt kapcsolódásuk már megvolt június 18-án szombaton, de ami érdekessé teszi ezt az energiát, hogy annak ellenére, hogy már távolodnak egymástól mégis erősödik itt egy üzenet, mert Vénusz az Algol csillag felé halad, akivel most hajnalban egyesül (vasárnapról hétfőre, június 20-án 3:22-kor, tehát az álmokat mindenképpen érdemes figyelni), Szaturnusz pedig a Sadalsuud csillag felé sétál miközben ott van még a kvadrát köztük.
 
Mind a két csillag bizonyos szempontból csodacsillag, mert az Algolra mondjuk azt is, hogy ő a mágikus képességeink működtetésének az energiája, hiszen jól megélve bármire képes vagy vele, a Sadalsuud fénylő szerencsecsillagod, aki belülről vezérel téged. Két csodaenergia kapcsolódik tehát a két legföldibb energiát mozgosító bolygó által, és Vénusz a teremtő, Szaturnusz a gyakorlatban megvalósító, vagyis magas fényüzeneteket tudsz most valóban a testi világba lehozni és működteni.
 
Ez azt jelenti, hogy bármi, amit belső fényedből elindítva csinálsz, mágikus erőkkel felruházva tölti életed és valósul meg amit elkezdesz. Nimród vezérlete alatt vagyunk jelenleg, eleve nagyon erős szellemiség irányít bennünket, és kapjuk hozzá ezzel a fényszöggel a csodák megteremtésének lehetőségét is. Annyi a dolgod, hogy találd meg a belső csodákat, a fényedet, és máris megteremtődik a fizikai világodban is.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3617861779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu