Plútó újra mozgásba lendül
2022. május 26. írta: Csillagtenger

Plútó újra mozgásba lendül

Előjön Plútó kicsit a zsákból, kibújik rejtekéből a következő napokra és hatalmas kozmikus erejével támogatja ezt az elindult új időszakot. Ebben lehetnek abszolút mélységek (trigon Merkúr miatt aki az Algol felé halad vissza, ez a trigon június 10-ig végig él) és abszolút magasságok (kvadrát Vénusz miatt aki a Felfelé Úszó Halak fonalánál jár).
De ami a lényege, hogy ezekben a kapcsolódásokban abszolút belső erődre ébredhetsz és megláthatod azt a távlati célt ahová haladsz (ha ezt most kifejtem, megint oldalakat írok, ha elfogadod a tanácsom, akkor csak csináld). Ehhez nem kell más, mint menj bele mindabba ami jön, Plútó miatt ezek lehetnek végletek, ne is számíts másra, de csak akkor lenget ki, ha ellenállsz. Azt tanácsolom, használd Plútó kozmikus erejét, és élj. Ő akkor nem rángat meg, ha élsz, ha megtalálod a szenvedélyt, és megéled életedet, megtalálod mindazt amiért igazán tudsz lelkesedni, és akarod a dolgokat. Plútóval nem lehet a ’bárcsak’, de ’jó lenne’ helyezetekkel átvészelni, akkor belök az Alvilág aljára. Mars és Jupiter is már a kosban és most Plútó is aktiválódott, abszolút erők tolnak, nincs más dolgod, mint nyitni a szemellenződet, kivonni a kardodat, belőni a rakétáidat és menni, keresni a lehetőségeket, bátran menni előre, meglépni, szembenézni, nem támadólag, hanem a kihívásokat megragadva.
Ekkor feltárja neked magát az út amire aztán rá is tudsz lépni és ha ráléptél, akkor célegyenesben vagy. Javaslom, hogy fontold meg, mert ha ’csalsz’, márciustól jön a lecke. Ezek a napok most nagyon sokat segítenek az irány megtalálásában, ami ha megvan már visz maga az út. Ellenben ha rá kell téged rakni az útra, az fájhat. A következő hetek hozzák a lehetőséget, ragadd meg.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4117840673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu