Ma van a hazajutás első napja - 2022. május 25.
2022. május 25. írta: Csillagtenger

Ma van a hazajutás első napja - 2022. május 25.

Ez a felismerés most jött reggel és nagyot szólt. De ha belegondolunk ez valóban így van. Mars mint kezdeti energia, és a kos nulla foka, ahová Neptunusz-Szaturnusz közeledik, az ő együttállásuk is a kos nullán lesz majd (2026. feb). És azzal zárul majd le a ’kiskör’, onnan jön majd egy más életminőség, addig abban vagyunk, azon dolgozunk, az lesz a következő néhány év meghatározó energiája ami most indul. Ebben amúgy már benne vagyunk néhány éve (2017. dec), de a mai nappal, Mars erejével egy nagyon meghatározó pillanata ennek a folyamatnak.
 
Vagyis tekints erre a napra, a most induló új életedre, ami remélhetőleg már a te utad, a te célod, te szabályaid szerint indul el, mint arra az abszolút új kezdetre, amiben ott van a hazajutás, vagyis a kiemelkedés a szenvedésből, a megváltás maga. Ennyire nagyon fontos ez a nap és a most induló új.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7417839913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu