Nézzünk a lélek mélyére
2022. május 18. írta: Csillagtenger

Nézzünk a lélek mélyére

Most, hogy Mars is elvonult Neptunusz mellől, bár még a halak mélységeiben sétál, de már kifelé, ideje elkezdeni átgondolni, hogyan élted meg azokat az időszakokat, amikor egy-egy bolygó bent járt Neptunusznál a mélység birodalmában, hiszen minden bolygó más energiákat mozgat meg, nemcsak azáltal, hogy a bolygó maga más, hanem mert máshol áll a születési képletedben, más feladatot is jelent számodra. A lélek mélyén átvonulva viszont most feljöhettek mindazok a dolgok amikre nem vagy tudatos de ezek az időszakok Neptunusz segítsége által segítenek felismerni hol van dolgod még magaddal, amit megoldva, meggyógyítva eljutsz saját békédig, a tökéletes állapotba. Erre minden évben lehetőségünk van, mikor a halak mélységén átvonulnak a bolygók, de idén azáltal, hogy Neptunusz ott van, ennek különleges ereje volt, mert segített felismerni a valódi valóságot. Neptunusz további 3 évig itt sétál majd, tehát a követekző években is lehetőségünk lesz erre, de most van az az év, amikor Mars és Jupiter is átvonult itt, és Szaturnusz még nincs a halakban. Jövőre már kicsit más lesz mindez, ez az év volt a felvezető és ezáltal remek lehetőségeket ad számunkra a mélységek feltárására, hogy visszataláljunk önmagunkba, bár ez abszolút belső munka, ide kívülről senkinek nincs útja. Viszont saját érdekedben érdemes ezeket átgondolni és elkezdeni dolgozni rajta.
Szóval nézzük a dátumokat: Nap március 11-20 között, de Neptunusszal együttállás március 13, Merkúr március 22-27 között, Neptunusszal együttálás március 23, Jupiter március 28-május 11, Neptunusszal együttállás április 12, Vénusz április 24-május 2, Neptunusszal együttállás április 27, Mars május 12-25, Neptunusszal együttállás május 18, Hold március 3-4, március 30-31, április 27. Míg a bolygók a mélység birodalmában voltak, nagyon mély megéléseket hoztak, befelé irányították a figyelmet, főleg addig nagyon erősen míg el nem érték Neptunuszt. Érdemes visszagondolni ezekre az időszakokra, melyik milyen volt, visszaolvasni a Neptunusz naplódba felírtakat, milyen élményeket éltél meg, milyen hatások értek, azokra hogyan reagáltál, volt-e benne félelem, melyik milyen volt, miről szólt, melyik volt nehezebb, melyik időszakot nem is vetted észre, melyik volt csodálatos. Így utólag már az is más lesz amit akkor fájdalmasnak éltél meg, és gondolj bele mennyire tud gyógyulni ha tudatosan el is kezdesz vele dolgozni.
Amelyik nehéz volt, ott érdemes jobban elmerülni, és visszagondolni, hogy milyen hasonló helyzeteket éltél át korábban az életedben, azok milyen eseményekben jelentek meg, keresd benne a mintát, mert van benne és kezdj el rajta dolgozni, beszélgetni, átgondolni, akár terápia segítségével, családállítással, meditációval, vagy bármi egyéb számodra kedvelt vagy ismert módszerrel. Ha ismered a születési képleted, nézd meg, hogy az a bolygó, akinél a kellemetlenebb helyzet előjött, hol van a képletedben, az mit jelent, azzal a bolygóval és életterülettel van ugyanis a feladat, konzultálj ha tudsz asztrológussal ezzel kapcsolatosan. Ezek mind-mind felvezetnek azokhoz a munkákhoz amik Szaturnusz halakba lépésével várnak ránk, amin ha már most elkezdesz dolgozni, sokkal könnyebb lesz mikor odaérünk. Figyelj oda mostantól arra is, hogy azt a bolygót akinél a nehezebb időszakokat élted meg, őt kezdd el tudatosan magasan működtetni.
Másik oldalról viszont ott volt ezekben az időszakokban a lehetőség, hogy felismerd a teljességet, a szavakon túlit, a gyönyörűt, amiben ott az egész, a leírhatatlan, a megfogalmazhatatlan, te magad. Több bolygó, ezáltal különböző energiák vonultak most át itt a mélylélek birodalmán, mindenkinek megadva a lehetőséget, hogy megtalálja magában ezt az Egység élményt, ami mindenkinek máshogy érkezhetett meg, más bolygó által. Érdemes ezt is átgondolnod, megkeresned magadban, felidézned, most már tudatosan, hogy ez milyen volt, mert azzal, hogy itt volt, megélted, könnyebben felismered, és így bármikor elő tudod hívni, ezáltal mikor úgy érzed valami nehéz, fájdalmas, csak felidézve ezt az élményt könnyebben meg tudod oldani, mert az egység állapotában vagy. De ez segít abban is, hogy újra harmóniába, egyensúlyba kerülj önmagaddal, megéld azt a teljesség élményt aki valójában vagy. Gondolj vissza, hogy melyik bolygónál élted meg ezt a teljességet, segít ebben a bolygó energiája.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8917834401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu