Vénusz a kos jegyébe lép – 2022. május 2.
2022. május 02. írta: Csillagtenger

Vénusz a kos jegyébe lép – 2022. május 2.

Vénusz a kos jelébe lép a Mars uralma alá 2022. május 2-án 18:10 perckor és egészen május 28-ig itt sétál, úgy hogy Mars május 25-én követi a kosba, tehát idén Vénusz kosban való sétája nem lesz olyan impulzív mert az őt uraló Mars szinte végig a halak jegyében lesz még. A Vénusz a kos jegyében ugyanis egy nagyon erős energia, ilyenkor a legharciasabb, ekkor derül ki hogyan is éled az energiáit. Idén viszont azzal, hogy Mars a halakban van még, ami a legharmónikusabb energia, ezt így lágyabbá teszi Vénusz számára, viszont most annak a lehetőségét is hozza, hogy a nem látható érzelmek is a felszínre kerülnek és tudatosodnak. Vagyis nem marad rejtve semmi. Emiatt is érdemes odafigyelni a vénuszi energiákra mostantól, mert kiderülhetnek hol vannak illuzórikus érzelmek, valósnak hitt, de abszolút félreértett szerelmek, kapcsolatok életedben.
 
De Vénusz ezen lépése egy teljesen más minőségről is szól, és én inkább innen szeretném megközelíteni ezt az energiát, hiszen Vénusz nem csak a nőről, az érzelmekről szól. Ugyanis mindenkiben ott van Vénusz, legyen az férfi vagy női test, mert mindenkinek van egy Vénusza. A Vénusz tehát nem csak mint nő jelenik meg, ő a női-férfi polaritás egyik fele, de ez meg van, mert a testbe születve valamelyik testet választanod kellett. Ezáltal valakinek több a vénuszi energiája, mert női testben van. Ilyen megközelítésből érdemes megvizsgálni, mert most azzal, hogy Vénusz elérte a kos jegyéb, ébred a bennünk lévő nő, a teremtő, úgy általánosságban, mert a férfiban is ott van, csak másképp éli.
 
Tehát én nem csak a nő ébredésével kapcsolatosan szeretném megfogni ezt az energiát, hanem úgy, hogy azáltal, hogy Vénusz elérte a halak végét, ezzel lezárult egy kör és indul egy új világ. Vénusz ugyanis a jelenlegi új élet építésének egyik nagyon meghatározó energiája. És azzal, hogy elért a halak végére, nemcsak lezárt, megjárta annak abszolút mélységeit, Neptunusszal való találkozója által önmaga legbelső mélységére érkezett ez a csodálatos teremtő erő, termékenységünk, ami Vénuszban van mint Aphrodité. Megjárta a Jupiterrel is együtt állva ezt a mélységet, mert még ők ketten is a halak-Halakban találkoztak, a lelkünk legmélye birodalmában. Tehát a teremtő erőnk nemcsak tudatosodtak lelkünk legmélyén a neputunuszi találkozó által, Jupiter segítségével ez meg is világosodott is ott bent. Na szerintem ez az igazán fontos, ezt hozza most Vénusz a felszínre azzal hogy a kos jelébe lépett.
 
Vénusz az előttünk álló folyamatban, években az egyik nagyon meghatározó energia, ezért nagyon fontos, hogy tudd ki számodra Vénusz. Ez kezd el majd igazán tudatosodni azzal, hogy kilépett a fénybe. Tehát most jött el az ideje annak, hogy valóban meg tudd figyelni valóban tényleg mit jelentenek számodra a vénuszi minőségek. Aki meghallgatta a Korszakváltás küszöbén előadásomat, abban plusz információk vannak ezzel kapcsolatosan, hogy hogyan is érdemes ezen gondolkodni. Igaz, még a Mars, aki a kos jelét uralja bent van még a mélységek birodalmában, tehát ez amennyire felszínre tud jönni hogy a kosba lép a Vénusz, annyira mindig még a mélységekből irányítódik ennek a háttere, de azért már meg tud nyilvánulni, hiszen a kos nulla foka a fény győzelme, ekkor tör a felszínre, a fény térfelére az energia, tehát ez a vénuszi minőségek megszületése most. Mindenképpen érdemes figyelni mik is azok a vénuszi dolgok az életedben. Magadnak teszel jót. Meglesz ennek a magyarázata miért emlegetem ezt annyiszor. Most még nem akarok mindent feltárni, mert mindennek megvan a maga ideje, egyelőre az a lényeg, hogy tudatosíts ki számodra Vénusz.
 
Szóval a kérdés ki számodra Vénusz most már tudatosan. Ezeket figyeld meg, így próbáld meg élni az életedet. Ez belülről jön még, tehát megérzésből, de mégis megjön hozzá már a külvilági megjelenés. Ennek lesz egy következő lépcsője, amikor Mars is a kosba lép (május 25), akkor lesznek majd a valódi nagy felismerések, de már most is láthatóbbá válik.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9917822009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu