Jupiter-Neptunusz együttállás – Az igazság pillanata – 2022. április 12. 16:42:49
2022. április 12. írta: Csillagtenger

Jupiter-Neptunusz együttállás – Az igazság pillanata – 2022. április 12. 16:42:49

Most tetőzik, egészen pontosan 16:42:49-kor ér össze Jupiter Neptunusszal való együttállása, attól a pillanattól kezdve Jupiter már távolodik, vagyis mindazok az igazságok, amik a felszín alá el vannak rejtve, innentől útra kelnek, akkor is ha feltártad, vagy nem. És mindezt egyéni, nemzeti, vagy univerzális szinten, most ezzel az együttállással minden a felszínre kerül, mert ez annyira kivételes és különleges és egyedülállóan erős energia.
 
És eddig nem is kapcsoltam össze, de most hogy elkezdtem írni ezt az írást, villant be, hogy Eurüdiké, a széles igazság az Alvilágban van vagyis az igazi rejtett dolgaink saját magunk elől is rejtve vannak amit csakis Orpheusz lantja, zenéje tud feltárni. Ezáltal csak akkor tudod feltárni a saját igazságodat, ha megnyitod lelked dallamát.
 
És ezt most Jupiter által megteheted, hiszen ő tudásbolygó, kézzel fogható, ő a felszínre tudja hozni. Most van itt tehát a pillanata annak, hogy megértsd saját igazságod. Hogy mi a te valódi valóságod, igazságod, mit rejtegetsz magad elől. Vagyis ha most abszolút őszinte vagy magaddal, és ebbe egy incifinci kicsi mellébeszélés, őszintetlenség nem fér bele, akkor megérted. És ez egy akkora nagy dolog, a lélek igazságára derül fény. Ez az, amiről Jupiter a te életedben szól. De ha most ezt megérted, megkaptad a kulcsot ahhoz a jövőhöz, ami felé haladunk, de szerintem általában önmagadhoz.
 
Ennyire nagyon nagyon fontos ez a pillanat. Vagy ez a mai nap, vagy napok.
 
Mert ha most megérted, akkor a munka, ami vár ránk, mert az még jön, is könnyebb lesz. De ha magadnak sem mered vagy tudod bevallani, akkor annak megfelelően jönnek majd a tanítások, megtapasztalások. És az már Szaturnusz által, ami meg tudod, hogy ott nincs mellébeszélés.
 
Szóval készülj, jön a valódi igazság pillanata.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3717806471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu