Vénusz és Mars közös útjáról
2022. január 29. írta: Csillagtenger

Vénusz és Mars közös útjáról

Ez egy igen kivételes és különleges út tele igen sok és különböző szintű üzenettel. Az ő kapcsolódásuk a 2022-es év szerintem egyik meghatározó energiája, ami a 2020. óta tartó folyamatoknak is pontot rak a végére.
 
Mindez Vénusz direktbe fordulásával veszi kezdetét 2022. január 29-én, aki 2021. december 19-én fordult hátráló mozgásba. Azért fordult meg Vénusz (Aphrodité), hogy visszamenjen szerelméhez, Marshoz (Árész), és vele egyesülve, a szerelem, a teremtés ereje ki tudjon egészülni és így találkozva Plútóval teljességében meg tudjon tisztulni az összes lehúzó, nem isteni minőségtől. Ezáltal teremtő erőink is teljesen átminősülnek, valóban képesek leszünk a kozmoszt megteremteni földi világunkban.
 
Visszamegy, így egymással szemben haladnak a szerelmesek, de attól nő egy nő, hogy nem hagyja magát azonnal elkapni, kicsit kacérkodik, pörög, forog, de nem omlik szerelme karjaiba, közeledik de korábban megfordul, és csábosan int neki, hogy na gyere, ha kellek neked, kapj el, érj utol. Nem sietek, de azért dolgozz meg értem. És ez így is történik majd, mivel Vénusz fordulása után lassan veszi fel utazó sebességét, így az érkező Mars utol tudja érni annak ellenére, hogy kétszer olyan lassú mint Vénusz. Ez meghozza azt a csodát, mert ezek az évek a csoda évei, hogy ezáltal három hétig (február 16-március 6. között) fognak egymással kéz a kézben haladni, ez lesz az abszolút teremtés, a szerelem ideje, és majd akkor engedik el egymás kezét mikor Plútóhoz érnek (március 3.), bár igaz ők még márc 6-ig együtt haladnak, de ez már mind Plútóval együtt, így hármas együttállásuk több napig is hat.
 
Vénusz előre fordulásával a szerelem, a teremtés ereje erősödik mostantól, miközben Merkúr is még Plútóval dolgozik, amiben az értelem tisztul (lásd Szuperszombat írásomat). Hatalmas erők dolgoznak hát egymás mellett, és még Jupiter-Neptunusz halakban való mozgásáról eddig nem is igazán volt szó. De nézzük most Vénusz és Mars közös útját, mit is jelent ez számunkra, ami szerintem több szinten értelmezhető.
 
Elsőként mint a szerelem ereje, amire általában mindenki elsőként asszociál ha Vénuszra és Marsra, mint nő és férfi energiára gondolunk. És ez is benne van. Itt most összeér a női és a férfierő, de mivel Plútóval is találkoznak, ezen szerepek alakulnak át, pucolódik le róluk minden, ami nem az isteni eredendő női-férfi energiákkal kapcsolatos. Minden túlkapás, teher, elcsúszott értelmezés, amiket életek során meg-megéltünk ilyen-olyan korokban, helyzetekben. Ezek mind lepucolódnak és visszakerül erre a két csodálatos energiára az eredendő üzenet, az isteni szerelem ereje. Lehetőségünk van tehát újra a nőt mint nő, a férfit mint férfi energia értelmezni és megélni, hiszen mindennek megvan a maga elrendelt szerepe. A nő mint a szépség, a férfi mint az erő. Ezek az alapszerepek, amik most újra helyükre kerülnek. És ezt mindenki értelmezze saját belátása szerint.
 
De nézhetjük Vénuszt és Marsot úgy is mint teremtő erők, a teremtés ereje, amivel megvalósítod fizikai világod, életed, hiszen az is a szerelem egyik formája. A szerelem ugyanis épít, általa mindig valami új születik. Tehát azon felesleget, igényeket is lefaragja róluk Plútó, amik teljesen elrugaszkodnak a lényegtől, az értéktől. Mert teremteni tudsz, mivel isteni vagy, bármit képes vagy teremteni, de a túlkapások, a csakazértis dolgok, a halmozás, a másik iriggyé tétele nem az isteni teremtés fénye. Vagy a kimeríthetetlen vágy, hogy soha semmi nem elég, elértem ezt is, de még mindig akarok, újabb hasonló helyre eljutni, újabb hasonló valamit megvenni, mert nekem jár. Ezek is az egod munkája, Plútó ezt is segíti lepucolni. Általa visszakapjuk teremtő erőnknek azt az erejét, amikor a szépséget, az értéket teremtjük, élvezni tudjuk az életet, és nem azért hajhásszuk a munkát, hogy elmondhassuk hogy én itt és ott is voltam, hanem azért megyünk el helyekre, mert a szívünk visz oda.
 
Amit még meghoz az ő közös munkájuk, hogy mindazok, akik eddig nem a helyükön voltak, végre útjukra, pályájukra kerülnek, vagyis mire végez Plútó, mindenki megtalálja azt a munkát, amiben igazán termékeny, ügyes, élvezi, és ezzel bőséget is teremt magának. Mert nagyon sokan azért dolgoznak bizonyos helyeken, mert alulértékelik magukat, és bármit elfogadnak, csak hogy kapjon fizetést. De abban nem tudja isteni erejét kibontakoztatni. Ez a három hét ebben is hozhat azok számára felismerést és előrelépést, sőt, ez már most indul, akiknek ezzel dolga van. Ne félj hát ha úgy érzed rezeg a léc, felmondanak, elveszíted a munkád. Sőt, ha úgy érzed efelé tolnak az energiák, lépj magad, mert amíg nem lépsz túl a régin, addig nem jön az új. Figyeld a jeleket, beszélnek hozzád és akármi is az, annak megfelelően lépj. Elrontani nem tudod, abszolút minden téged támogat, megjön helyette a valódi, de a lépést neked kell megtenned.
 
És nézhetjük Vénusz-Mars munkáját egy még magasabb szinten, de ehhez már fel kell nézni a csillagos égre. Ők majd a Déli Korona csillagaiban egyesülnek és lépnek ki egymás kezét fogva. Vénusz ide ment vissza, Mars most lép be, és a csillagkép legvégén érnek egybe. Ott teljesedik ki szerelmük és haladnak innentől közösen. Ők itt, ebben az energiamezőben, a Szent Korona erejében egyesítik azon üzeneteket amiket az idáig megtett útjukon összegyűjtöttek, amit ide most behoznak és ezzel felélesztik a legmagasztosabb, legtisztább szellemiséget, a Teremtői tudatosságot, valamint behívják az otthon energiáját. Az otthon lelked otthona, valódi éned, eredendő lényed lakhelye. Én úgy érzem, hogy ezen tudatosságunk nyílik meg számunkra. Ez az a tudás, amit a testen túli világban, a valódi otthonban értünk, élünk. A fizikai síkon ezt abban az eredendő tisztaságban, szeretetben, tudatossságban nem értjük. De szerintem ez nyílik. Mintha az otthon formálódna ebben a létformában. Az otthon az eredendő nagy egész része, bár ott is vannak szintek, de ott mindent a szerelem ereje jár át. Vénusz és Mars ezen egyesülésével legmagasabb síkon ezt építi nekünk és teremti meg számunkra. Mondom ezt azért, mert az idáig megtett útjukon magukhoz vett üzenetek összességében szerintem ez rejlik. Ez nagyon finom, nagyon más szint, nagyon magas. Erről beszélek már egy ideje, amikor felfedeztem, még csak láttam, de én magam sem értettem ebben a formában, azóta formálódik számomra is, mindig egy-egy újabb darabkával bővül, de egyre biztosabb vagyok benne, ahogy alakulnak a dolgok, hogy valami ilyesmiről van szó. Még mindig lehet nem tudom jól elmondani, lehet még mindig nem értek belőle mindent, de azt már tudom, abban abszolút bizonyos vagyok, hogy itt egy olyan energiamező nyílik, amire ha valaki rárezeg, belekerül, valóban olyan képességekre tesz szert, amik túlmutatnak a földi világon. Ez indul most Vénusz fordulásával, ennek a folyamatnak az utolsó lépései.
 
Aztán a Bak csillagaiba lépve engedik majd el egymás kezét, tehát a fény, az üzenet, amit hoztak idáig, majd egyesítettek ezen közös útjukkal, az azonnal tudatosodik is és ez a két teremtő erő ezzel lép tovább. Innentől (március 6.) valóban más lesz minden annak, aki ezt a két évet tudatosan végigcsinálta, hiszen innentől kezdve ezzel a már letisztult, kozmikus erőkkel feltöltött tudatos teremtőerőkkel haladunk tovább és éljük, teremtjük fizikai létünk.
 
Ez mind benne van ebben a csodaútban, de hogy ki hogyan, melyik szintjét éli meg, az már egyéni. A lehetőség bármelyikre megadatik. Én kívánom, hogy mindenkinek a legmagasabb szinten sikerüljön megélni ezt a valóban kivételes és különleges energiát.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2616873758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu