Elkezdődik a kiemelkedés – 2022. január 24.
2022. január 24. írta: Csillagtenger

Elkezdődik a kiemelkedés – 2022. január 24.

Van egy nagggggyon jó hírem. Mióta felfedeztem várom már ezt a napot és eljött végre. Mars is átlép a bak nulla fokán, ezáltal minden bolygónk emelkedő pályán halad. Tudod mit jelent ez?
 
Elindul az emelkedés, a dolgok mostantól jobbra fordulnak, ugyanis azzal, hogy Mars is elérte a legmélyebb pontot és elindul a felfelé vezető íven, ahol az összes többi bolygó jár már, minden erőnkkel kifelé haladunk, felfelé a fény, a megoldások felé. Úgy, hogy közben Plútó is az utolsó rúgásokat teszi a tisztogatás, átreformálás, átalakítás, sorsátírás terén. Igaz, március 3-áig, akinek van még dolga magával, elsősorban a vénuszi (teremtő), marsikus (elinduló), merkúri (gondolkodás) energiáival, nekik még jöhetnek sorsfordító helyzetek, értsd kemény napok, mert Plútó még dolgozik ezen bolygókkal, de tulajdonképpen mostantól, hogy Mars is átlépett az emelkedés útjára, minden megváltozik.
 
Innentől az is abszolút világossá válik, hogy ki maradt a túlparton, és ki evezett át, mert a kettősség továbbra is megmarad, ugyanis ez a földi világ létformája, tehát a látszat szenvedés (azért hívom így, mert ha mögé nézel a dolgoknak, és meglátod az élet valódiságát, akkor tudod, hogy ez így van) továbbra is életünk része marad, mert akik nem éltek a lehetőséggel, és a túlparton maradtak, számukra fenn kell tartani azt a világot, tehát ne legyen illúziód, hogy minden szenvedés megszűnik, mert lesznek akik azon az úton haladnak továbbra is. Viszont innentől nagyon látványos lesz a különbség, és aki átért, tudatosan ki fog tudni emelkedni a szenvedésből, és meg tudja építeni a földi paradicsomot magának, amihez minden lehetőséget meg is kap, hiszen Plútó adta meg az alapot az elmúlt két évben. Minden teremtő bolygónkat letisztított, akik most mind emelkedő íven mozognak és ezzel a tiszta, és kozmikus erőkkel feltöltve támogatják a kiemelkedést. Mekkora nagy lehetőség ez. És ez egészen június 20-áig, a nyári napfordulóig tart, amíg a Nap elsőként át nem lép a csúcson, a rák nulla pontján. Úgy mondanám inkább, addig a legintenzívebb.
 
Tehát mostantól, január 24-június 20. között, ez 5 hónap, sőt, február 4-április 29. között még ráadásul összes bolygónk direkt mozgású is lesz, még inkább támogatva a földi világunk építését, minden abban támogat, hogy építs, emelkedj, lépj ki, lépj szintet. Ebben az időszakban minden megadatik ahhoz, hogy varázsolj, és elindítsd új életedet egy másik síkon de itt, a Földbolygón.
 
Érzed mekkora dolog ez? De mint minden, ez is rajtad múlik, hogyan használod ki. Csak rajtad.
 
Azonban elsőként még, mint ahogy például egy háztervezésnél is az alapkő letétele előtt a terveket csinálod meg, egyelőre nem a konkrét lépéseken van a sor, hanem magán a tevezésen. Vagyis most az a dolgod, hogy megfogalmazd, leírd, elképzeld, kimondd, mantrázd azt a világot amit élni akarsz. Helyezd a tudatodba, és ezzel feküdj, kelj, erről beszélgess, gondolkodj, főleg, hogy Jupiter a halak birodalmában van, ami a legmélyebb, legtudatosabb, legvalódibb valóság, a nem tudatos világa, ahol a valódi élet magja van, és mivel ő tudásbolygó, általa meg is értheted ezt a belső nem tudatos világot, a valós valóságot. Vagyis minél inkább elképzeled, mondod magadnak, annál inkább meg is érted mi a valódi valóság, mit is akarsz igazán az új életedben. Ehhez a legjobb a csend, hogy meg is halld, tehát még nem javaslom most a konkrét lépések megtételét, egyelőre még a figyelem a legfontosabb, a belső jelenlét. De abszolút támogatottságot kap mindenki, aki kihasználja ezt az időt.
 
Aztán majd a tavaszi napéjegyenlőségtől kezdve (március 21), de leginkább május közepétől már meg lehet tenni az első konkrét lépéseket is. De az az igazi, ha ezeket akkor teszed, amikor érkeznek hozzád a lehetőségek, mert fognak, csak azokat persze észre kell tudni venni.
 
Nagyon fontos, hogy tudd, mint ahogy a Sötétség birodalma írásomban is említettem már, minden úgy alakul ahogyan te alakítod, nem pedig fordítva. Vagyis egyedül te vagy a felelős saját életedért és nem a környezet határozza meg. Ha ezt érted, és ki is használod ezt a kivételes energiát, még időd is van rá bőven, meg tudod csinálni, fel tudod építeni új jövődet, amiben boldog vagy. Mert egyedül a te kezedben van ez az új jövő. A kulcsa folyamatnak, hogy mindezt érted. Vagyis a lényeg, hogy ne kifelé nézegess, ne azzal foglalkozz ami a környezetedben van, hanem bent dolgozz.
 
Szóval mostantól (jan 24) kezdj el tervezni, ültesd új életed képét a tudatodba, arról beszélgess, ezen gondokodj, tulajdonképpen kezeld úgy mint ami már van. Mivel most minden bolygó emelkedő íven van, minden épül, az is amit a külvilággal foglalkozol, amit tulajdonképpen eddig is csináltál, tehát ahhoz, hogy valóban minőségit változtass, kell a fókuszváltás. Mert oda irányulnak ezek a kivételes építő erők, ahová a fókuszt helyezed. Tehát most ne mással foglalkozz, ebbe beleértem a párkapcsolatot is, az aktuális helyzetet odakint, az is külvilág, hanem magaddal. Ennek lesz meg az eredménye. Nyilván tedd a dolgod ahogy mindig is, csak a fókuszra figyelj, mert ahogy magadat építed, úgy épül a jövőd. És hogy ehhez adjak még egy hatalmas segítséget, elindul Marssal egy újabb teremtő mágia, hiszen azáltal, hogy átlépte a téli napforduló pontját, belépett a Nyilas csillagaiba, és így lehetőséget ad egy újabb teremtő mágia elindítására. Ez most január 27-én a Napkelte pillanatában indul és további 20 napig tart, azokon a napokon is a Napkelte pillanata a legideálisabb (de végezheted bármikor, csak ne hagyd ki). Fordulj kelet felé, nyisd meg az univerzumot egy mantra háromszori zengetésével, és mondd el kérésedet Árésznak (Mars), aki segít annak elindításában. Legyen ez most új jövőddel kapcsolatos, azzal, amit élni akarsz. Mekkora, mekkora teremtő ereje van.
 
Kívánom mindenkinek, hogy ki tudja használni ezeket a csodás energiákat. Most a hangsúly még a tervezésen van, ehhez kell a belső figyelem és csend. Én magam is emiatt vagyok csendesebb, gondolom észre is vettétek, most abszolút nem foglalkozom egyéni felkérésekkel, nem lesznek előadások, szépen a háttérben építkezem én is, de sok-sok újdonsággal érkezem majd mikor eljön az ideje. Kívánom mindenkinek, hogy ki tudja használni ennek az időszaknak a csodáit és megvalósítsa mindazt amire vágyik.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr716822362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu