Nap-Merkúr együttállás – 2022. január 23.
2022. január 21. írta: Csillagtenger

Nap-Merkúr együttállás – 2022. január 23.

Az ő együttállásuk mindig egy beavatás. Merkúr maga a beavatás, hiszen egyedül ő ismeri a titkot. Nap pedig te vagy. Vagyis ilyenkor mindig saját magad titka tárul fel, egy újabb kis darabka, ami benned van, amit amúgy nem látsz. De ilyenkor kitárul.
 
Hogy ez miről szól, az mindig a mögötte lévő csillagkép üzenetében van elrejtve. Ez most a Bak csillagkép feje. A beavatás tehát önmagad küldetésével kapcsolatos, arra tudatosodsz, hogy a tűz valóban benned van. Felismered a benned lobbanó isteni fényt, az örök létezés erejét. Ráadásul a csillagkép alfa csillagánál állnak együtt, az alfa csillag a csillagkép esszenciáját foglalja magában, de ez a Bak esetében azért különleges, mert neki kettő alfa csillaga van. A kettő a két világot szimbolizálja, az istenit és a földit egyszerre és mivel a Bak a múltba néz, tudatos a múltjára, jelezvén, hogy mind isteni és földi múltjára. A múlt, a gyökerek viszont azért fontosak, mert így tudod ki vagy, honnan jöttél, milyen utat jártál be, milyen tapasztalásokon vagy már túl, ami hatalmas erő és tudatosság, mert így érted ki vagy és tudatossabban tudsz továbblépni. Ez tárul most fel, hogy ki vagy valójában.
 
Egy isteni létező a földi világban élve aki az isteni tűz erejével rendelkezik.
 
Ezt tudni talán a legnagyobb tudás. De van ezen Nap-Merkúr együttállás mögött egy mélyebb üzenet. Az energiák, amiket összekapcsolnak. És itt most nem is csak a csillagképek, hanem a két nagymester, hiszen Merkúr Szaturnusszal való együttállásából (nem volt egzakt, de orbiszban volt, élő kapcsolat volt) indult vissza, úgy, hogy akkor fordult mikor Nap Plútóval állt együtt. Merkúr Plútóig megy majd vissza és akkor fog újra előre fordulni amikor Nap Szaturnusszal áll együtt. Összekötik a két mestert. Merkúrnál van a kulcs, ő hordozza a titkot. Megállt a nagymesternél, Szaturnusznál, ott fordult vissza és megy vissza a kozmikus erők bolygójáig, Plútóig, hogy újra töltekezzen vele. Ezt azért teszi, mert ezzel fel akarja hívni valamire a figyelmet. Ugyanis járt már Plútónál, de visszamegy hozzá, erre oda kell figyelni, főleg most, mikor Plútó annyira nagyon főszereplője a jelenlegi időszaknak. Na szóval mit üzen Merkúr? Azt, hogy amivel előre tudsz lépni a földi életedben (Szaturnusz), ami már egy másik síkon épül majd, ahhoz milyen rétegeket kell még letakarítanod magadról ahhoz (Plútó), hogy élni tudd azt az új csodaéletet ami születőben van. A szellemi üzenete az ő hátráló mozgásának, hiszen a Bak-Vízöntő csillagaiból megy vissza a Nyilas íjat ellövő kezéig, az az, hogy az isteni vezérelv, vagyis isteni tudatosságod innentől az egyetlen, ami elindítja a nyilat, új, magasabb szintű életed útját. Tehát az ego, innentől nem ebbe az irányba visz. Tulajdonképpen Szaturnusz 2021-ben megjárt útját járja végig újra ezzel a visszalépésével, tehát amit a mester tudatosított számodra tavaly, amiben a tanítást hozta, hogy a tűz benned van, az az egyetlen ami innentől életképes, ami kiemel a régi mintákból. Ezt érted meg most Merkúr segítségével. És az, hogy közben együttállásba kerül a szembe érkező Nappal, és átadja neki ezt a tudást, ez az igazi beavatás. Az én megkapja ezt a titkot, feltárul saját magad előtt. Ez a vasárnap elhozhatja annak a megértését, amit a tavalyi évben végig tanított neked Szaturnusz nagymester. És ha ezt most megérted, vagyis életed melyik részén dolgozik még az ego, Plútó utolsó rúgásai (mert még mindig pucol minket), már nem fájnak majd annyira.
 
És ami egyébként a legcsodálatosabb, újra és újra elkápráztat ez a csodálatosan komponált égi zenemű, mindez egy nappal azelőtt történik, tökéletes időzítéssel, hogy egy olyan energia indul útnak január 24-én, ami az egész hátralévő életedet meghatározza. De erről a következő írásban. Vagyis ez a hétvége azért nagyon fontos, hogy feltárd ezen belső kincseket, a benned lobbanó, dobbanó isteni eredeted, hogy azzal tudd megvalósítani ami ezután jön.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4716820290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu